Ramazan geldii napıcazzz

valla ben tutuyorum hiçbişi olmadı çok şükür :anneadayı: bazıları çokk abartıyor tutma yok çocuk aç falan kalır diye öle bişi yok bunca insan tuttu zamanındada bişi olmadı

valla ben tutuyorum hiçbişi olmadı çok şükür :anneadayı: bazıları çokk abartıyor tutma yok çocuk aç falan kalır diye öle bişi yok bunca insan tuttu zamanındada bişi olmadı
Canim bir sıkıntin varsa tutamazsn. Miden bulanabilir, susuz kalinca karnin agriya bilir ama eger bir sikintn yoksa bebek zaten senden alacagini aliyormus. Senin gucsuz kalmaman icn tutmaman yada birgun tutup birgun tutmaman mantikli. Ama tutabiliyorsanda senin tercihin. Ama tutmadigin gunleri kaza etmen lazim :)

Canim bir sıkıntin varsa tutamazsn. Miden bulanabilir, susuz kalinca karnin agriya bilir ama eger bir sikintn yoksa bebek zaten senden alacagini aliyormus. Senin gucsuz kalmaman icn tutmaman yada birgun tutup birgun tutmaman mantikli. Ama tutabiliyorsanda senin tercihin. Ama tutmadigin gunleri kaza etmen lazim :)
tabikide zorlandığım zaman zaten zorlamam mutlaka kazasını ederim

Hamileyken oruç tutmak ne demek? Bebeğinizi düşünmek zorundasınız bence asla tutmayın bu durumdayken.

Anne değilim ama hamileyken yapmak çok riskli buluyorum çünkü karnınızdaki yavruyu da zorlamış oluyorsunuz...

Ilk cocugumda kışa denk gelmisti bende 7 aylik hamileydim 20 gun tuttum hic zorlanmamistim ikincide yazdı tutmadim simdide tutmuyorum temmuz 1 dogumum son haftalarim bence tutulmasa daha iyi riske atmamak lazim Allah bize kolaylik saglamis sonucta

Bende tutuyorum çok şükür.bu dönemde Bebek anneden besleniyor zaten .anne çok güçsüz kalıyorsa tutmaması daha iyi tabiki

valla gayet iyiyim oğlumun ialçlarını içiyorum geceye kadar 3-4 lt su içiyorum fazlasıyla almış oluyorum hep vitaminl şeyler yiyorum oğlumun kilosuda çok çok iyi çok şükür ben hiçbi sorun yaşamadım valla son 1-2 ayım kalmış olsa tutamazdım bebeğim büyüdüğü için zor olur diye ama şuan 25 haftalıkken bi sorun yaşatmadı bana

bende iyiyim canım çok şükür son zamanlarımız olmadığı için zorlanmıyoruz
Bugun bi arkadasimdan öğrendimki gecen sene hamoleyken zorlsnarsk (dizleri titreyerek)tutmuş sonra bebegin kalbi durdu ama onda pihyiladmada vardi bilmiuodu.gözūm korktu gūn aşırı tutucam

he yok ben oruç tutarken öle aşırı acıkma susama titreme falan hiç olmuyor ne başım döndü nede başka bişi ama tabi çok dikkatli olarak tutmamız lazım canım

Ya kızlar valla ben tutmuyorum emzik döneminide geçince kaza gibi tutarsınız. Ben daha 8 haftalıgım imkansız oruç tutmam çok ağır geçiriyorum son 1 haftadır midem alt üst zaten bi kere düşükte yapmıştım başka bi hastalıgımda var agır bi ilaçta kullanıyorum valla imkansız zaten hamileyken tutulmaz ya tutulmamalı bence..

Ya kızlar valla ben tutmuyorum emzik döneminide geçince kaza gibi tutarsınız. Ben daha 8 haftalıgım imkansız oruç tutmam çok ağır geçiriyorum son 1 haftadır midem alt üst zaten bi kere düşükte yapmıştım başka bi hastalıgımda var agır bi ilaçta kullanıyorum valla imkansız zaten hamileyken tutulmaz ya tutulmamalı bence..
benm hamileliğim çok şükür çok rahat geçtiği için hiç sorun yaşamadım ama ağır hamilelik süreci geçirenlere tutmasın zaten tabii

benm hamileliğim çok şükür çok rahat geçtiği için hiç sorun yaşamadım ama ağır hamilelik süreci geçirenlere tutmasın zaten tabii

Benim oruç tutmam sayılı valla 3-5 gündür toplam. 14 yaşımda epilepsi hastalıgına yakalandım malesef.. ama sen genede bi doktoruna danış bence.. allah kabul etsin

Benim oruç tutmam sayılı valla 3-5 gündür toplam. 14 yaşımda epilepsi hastalıgına yakalandım malesef.. ama sen genede bi doktoruna danış bence.. allah kabul etsin
sağol canım Allah razı olsun sorucam doktorumada salı günü randevum var sorun yoksa bebişimde devam edicem Allahın izniyle sanada çok geçmiş olsun canım inşallah evladını sağlık sıhhatle kucağına almak nasip olur dualarımız üzerinde olsun inşallaah

Bende tutuyorum cok sükür, simdiye kadar bi sorun olmadi. Normal zamanda ac oldugumda mide bulantisi yasayan bas dönmesi olan ben Elhamdülillah oructa hic olmadi.. Rabbim sabrini öyle bi veriyorki.. Ben ilk Hamileligimde Doguma son haftalarim vardi genede tutmustum orucumu, doktoruma danisip tuttum tabiki. Buarada Doktorum Alman ( yobaz filan degil yani) bana tutabilirsin hic bi sorun olmaz cocugun gayet saglikli hicbi etkisi olmaz demisti..
Iki canliyiz diye gün boyu ac kalamayiz cocukda ac kalir diye bisey yokki, zaten cocuk bizdeki depodan besleniYor. Kendi sagligimiz yerindeyse bence tutulabilir.

Bende tutuyorum cok sükür, simdiye kadar bi sorun olmadi. Normal zamanda ac oldugumda mide bulantisi yasayan bas dönmesi olan ben Elhamdülillah oructa hic olmadi.. Rabbim sabrini öyle bi veriyorki.. Ben ilk Hamileligimde Doguma son haftalarim vardi genede tutmustum orucumu, doktoruma danisip tuttum tabiki. Buarada Doktorum Alman ( yobaz filan degil yani) bana tutabilirsin hic bi sorun olmaz cocugun gayet saglikli hicbi etkisi olmaz demisti..
Iki canliyiz diye gün boyu ac kalamayiz cocukda ac kalir diye bisey yokki, zaten cocuk bizdeki depodan besleniYor. Kendi sagligimiz yerindeyse bence tutulabilir.
kesinlikle öle canım bende çok şükür tutttum ve hiçbirsorun yaşamadım

Back
X