- 16 Mayıs 2016
- 536
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Ahsennur12
valla ben tutuyorum hiçbişi olmadı çok şükür
bazıları çokk abartıyor tutma yok çocuk aç falan kalır diye öle bişi yok bunca insan tuttu zamanındada bişi olmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bir sıkıntin varsa tutamazsn. Miden bulanabilir, susuz kalinca karnin agriya bilir ama eger bir sikintn yoksa bebek zaten senden alacagini aliyormus. Senin gucsuz kalmaman icn tutmaman yada birgun tutup birgun tutmaman mantikli. Ama tutabiliyorsanda senin tercihin. Ama tutmadigin gunleri kaza etmen lazim :)valla ben tutuyorum hiçbişi olmadı çok şükürbazıları çokk abartıyor tutma yok çocuk aç falan kalır diye öle bişi yok bunca insan tuttu zamanındada bişi olmadı
tabikide zorlandığım zaman zaten zorlamam mutlaka kazasını ederimCanim bir sıkıntin varsa tutamazsn. Miden bulanabilir, susuz kalinca karnin agriya bilir ama eger bir sikintn yoksa bebek zaten senden alacagini aliyormus. Senin gucsuz kalmaman icn tutmaman yada birgun tutup birgun tutmaman mantikli. Ama tutabiliyorsanda senin tercihin. Ama tutmadigin gunleri kaza etmen lazim :)
Bende tutuyorum elhamdūlillah iyiyim iyi geçti.ama çok içimden geliyo tutmakvalla ben tutuyorum hiçbişi olmadı çok şükürbazıları çokk abartıyor tutma yok çocuk aç falan kalır diye öle bişi yok bunca insan tuttu zamanındada bişi olmadı
bende iyiyim canım çok şükür son zamanlarımız olmadığı için zorlanmıyoruzBende tutuyorum elhamdūlillah iyiyim iyi geçti.ama çok içimden geliyo tutmak
Bugun bi arkadasimdan öğrendimki gecen sene hamoleyken zorlsnarsk (dizleri titreyerek)tutmuş sonra bebegin kalbi durdu ama onda pihyiladmada vardi bilmiuodu.gözūm korktu gūn aşırı tutucambende iyiyim canım çok şükür son zamanlarımız olmadığı için zorlanmıyoruz
benm hamileliğim çok şükür çok rahat geçtiği için hiç sorun yaşamadım ama ağır hamilelik süreci geçirenlere tutmasın zaten tabiiYa kızlar valla ben tutmuyorum emzik döneminide geçince kaza gibi tutarsınız. Ben daha 8 haftalıgım imkansız oruç tutmam çok ağır geçiriyorum son 1 haftadır midem alt üst zaten bi kere düşükte yapmıştım başka bi hastalıgımda var agır bi ilaçta kullanıyorum valla imkansız zaten hamileyken tutulmaz ya tutulmamalı bence..
benm hamileliğim çok şükür çok rahat geçtiği için hiç sorun yaşamadım ama ağır hamilelik süreci geçirenlere tutmasın zaten tabii
sağol canım Allah razı olsun sorucam doktorumada salı günü randevum var sorun yoksa bebişimde devam edicem Allahın izniyle sanada çok geçmiş olsun canım inşallah evladını sağlık sıhhatle kucağına almak nasip olur dualarımız üzerinde olsun inşallaahBenim oruç tutmam sayılı valla 3-5 gündür toplam. 14 yaşımda epilepsi hastalıgına yakalandım malesef.. ama sen genede bi doktoruna danış bence.. allah kabul etsin
kesinlikle öle canım bende çok şükür tutttum ve hiçbirsorun yaşamadımBende tutuyorum cok sükür, simdiye kadar bi sorun olmadi. Normal zamanda ac oldugumda mide bulantisi yasayan bas dönmesi olan ben Elhamdülillah oructa hic olmadi.. Rabbim sabrini öyle bi veriyorki.. Ben ilk Hamileligimde Doguma son haftalarim vardi genede tutmustum orucumu, doktoruma danisip tuttum tabiki. Buarada Doktorum Alman ( yobaz filan degil yani) bana tutabilirsin hic bi sorun olmaz cocugun gayet saglikli hicbi etkisi olmaz demisti..
Iki canliyiz diye gün boyu ac kalamayiz cocukda ac kalir diye bisey yokki, zaten cocuk bizdeki depodan besleniYor. Kendi sagligimiz yerindeyse bence tutulabilir.