• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazan +karantinada zayıflama

pepperony

Nirvana
Pro Üye
9 Eylül 2013
12.057
27.776
798
Merhaba arkadaşlar
Bu sayfayı biraz kendim için açtım ama katılmak isteyen ve yorum yapan herkesi beklerim
Malum corana günlerinde olduğumuz için dışarı çıkma sosyal hayat tamamen bitmiş durumda
Spor yapmıyorum
Sürekli elime bir şeyler alıp ya yiyorum ya içiyorum
Malesef kahveyi ve çayı şekerli tüketiyorum üstelik
Nereden baksan 3 kilo aldım ve kendimi çok yağlı hissediyorum
Çok şiş hissediyorum kendimi
Bende bu duruma bir dur demek ve yeme planını düzeltmek amacıyla ramazanda yediklerimi buraya yazmayı amaçladım
Boyum 168
Kilom 94
Hedef ramazan boyunca 20 kilo vermek
Olabildiğince oruç tutmaya çalışacağım ama tansiyon ve şeker rahatsızlığım var bazı günler tutamayabilirim

Çok diyet listesine uyabilen bir insan değilim
Ama yarından itibaren başlayacağım
Yarın büyük ihtimalle iftarda sarma yapacağım yanına çorba ve salata

Sahuru ise uyanıp yapamıyorum bu yüzden yatmadan ya iki haşlanmış yumurta yada yulaflı yoğurt planlıyorum

Onun dışında ev alıp başını gittiği için temizliğe girişeceğim

Sarma diyetin ilk günu için uygun bi secim değıl sanki canim,pirinc içerikli ama yaninda corba ve salatayla karnini doyurursun..sarmayı abartma :KK20:

Iyi bakalim bu arada tuğçe ben.30 yaşındayım 2 prenses annesiyim..minigim3 aylık daha..doğum öncesi 101 den 72 ye inmiştim.
Şuan 85 kiloyum ilk hedef 75..boyum da 163
Maşallah güzel zayıflamışsın
Umarım 75'e çabuk gelirsin
Benimde ilk hedefim 85 kilo
Bende 14 kilo verdim ama bir senedir aynı yerindeyim inşallah bu kısır döngüyü kıracağım

Merhaba arkadaşlar
Bu sayfayı biraz kendim için açtım ama katılmak isteyen ve yorum yapan herkesi beklerim
Malum corana günlerinde olduğumuz için dışarı çıkma sosyal hayat tamamen bitmiş durumda
Spor yapmıyorum
Sürekli elime bir şeyler alıp ya yiyorum ya içiyorum
Malesef kahveyi ve çayı şekerli tüketiyorum üstelik
Nereden baksan 3 kilo aldım ve kendimi çok yağlı hissediyorum
Çok şiş hissediyorum kendimi
Bende bu duruma bir dur demek ve yeme planını düzeltmek amacıyla ramazanda yediklerimi buraya yazmayı amaçladım
Boyum 168
Kilom 94
Hedef ramazan boyunca 20 kilo vermek
Olabildiğince oruç tutmaya çalışacağım ama tansiyon ve şeker rahatsızlığım var bazı günler tutamayabilirim
1 ayda 20 kilo vermeyi dusunmek cok ucuk canim yaa ben 4 ayda verdim 20 kilo. tabi ilk basta vucut bi sok yasadigi icin hizla verdim ilk 2 ay kalani yavas yavas sabitleyerek gitti.

Kilo fazla olunca ilk ay 10 kilo vermiştim bende..sonra 5 er kilo gitmişti.. 20 kilo uç tabi,ne giderse artik:super:
Evet benimde ilk ay 8 kilo gitmisti. Hadi insallah en fazla sekilde kurtulursunuz kilolardann :KK36: benimde ramazanda kilo alan bi bunyem var bakalim onca kilo verdikten sonra napicam. Sahurda yemesem diyorum gun icinde cocuklari cekemem gibi geliyo

Selamlar
Tahmin ettiğim kadar zorlanmadım ama akşam 6'dan sonra başım hafif ağrıdı
İftarda Yediklerim
2 kase mercimek çorbası
Biraz patlıcan meze yoğurt
3 patlıcan dolma ve sarma yedim
Malesef ekmeği biraz aşırdım
Bir bardak çay içtim bunların üstüne

Gece sahurda ekmeksiz bir şeyler yiyeceğim

Bugün evi süpürdüm baştan aşağı, yemek yaptım, beyazları yıkadım ve evi biraz düzenledim
Online derse katıldım
Şu an bir atkı modeline başlıyorum
Ne zamandır kitap okuyamamıştım bir iki sayfa uyurken okuyacağım

Umarım başarırsın canım🙏🏻
Ben de bu sebeple cuma yarışması gruplarından birine katıldım. Biraz sorumluluk almak iyi geliyor ve motivasyon hep yüksek oluyor, istersen bir de onu dene.☺️
Arada buraya da uğrarım 😘

Umarım başarırsın canım🙏🏻
Ben de bu sebeple cuma yarışması gruplarından birine katıldım. Biraz sorumluluk almak iyi geliyor ve motivasyon hep yüksek oluyor, istersen bir de onu dene.☺
Arada buraya da uğrarım 😘
Çok teşekkürler
İnşallah canım
önceden bu kilodanda yüksektim
20 kiloya yakın verdim ama tam bir senedir kilom mıh gibi çakılı kaldı
Çok bıktım 🤦‍♂️
Umarım başarırız
Yarın ekmek yemeneyi düşünüyorum
Çünkü ben asla ekmekle zayıflayamıyorum

Çok teşekkürler
İnşallah canım
önceden bu kilodanda yüksektim
20 kiloya yakın verdim ama tam bir senedir kilom mıh gibi çakılı kaldı
Çok bıktım 🤦‍♂️
Umarım başarırız
Yarın ekmek yemeneyi düşünüyorum
Çünkü ben asla ekmekle zayıflayamıyorum
Kesinlikle öyle. Ben artık paketli dilim ekmek alıp günde 2 dilimden fazla yemiyorum uzuuun bir süredir.
20 kiloya yakın vermişsiniz demek ki başarabiliyorsunuz her şeyi sağlıklı beslenmeye uygun yapınca:) bu size ilham olsun.
Ben de daha önce 90dan 53 e düşmüştüm.
Ve bunu ilham alıyorum yeniden zayiflarken🙄 nedense kilo verdikten sonra bir özgüven geliyor, ne de olsa veririm diyerek aldıkça alıyor insan. 79 da durdurdum kendimi düşünün. Şimdi 73 üm🙄 hedefim eski kiloma dönmek 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kesinlikle öyle. Ben artık paketli dilim ekmek alıp günde 2 dilimden fazla yemiyorum uzuuun bir süredir.
20 kiloya yakın vermişsiniz demek ki başarabiliyorsunuz her şeyi sağlıklı beslenmeye uygun yapınca:) bu size ilham olsun.
Ben de daha önce 90dan 53 e düşmüştüm.
Ve bunu ilham alıyorum yeniden zayiflarken🙄 nedense kilo verdikten sonra bir özgüven geliyor, ne de olsa veririm diyerek aldıkça alıyor insan. 79 da durdurdum kendimi düşünün. Şimdi 73 üm🙄 hedefim eski kiloma dönmek 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Maşallah ne güzel zayıflamışsınız
Ben 73 bile olsam bana yeter durumundayım şu an
Ekmek bende olmuyor 2 dilim bile yesem daha çok acıkıyorum
Sanırım insülin direncim var onunla ilgili

Back
X