Ramazan Menulerimizi Paylaşalım ;)

Kaynanam, ramazanda sefil olursunuz. Gelmeyecek misiniz burada şenlikli tutardık demeye başladı.:olamaz: Kaç yaşında insanlarsak, niye sefil olacağız evlenen insan kendine de bakacak sorumluluktadır, dedim. İşte çalışıyorsunuz da ondan şimdi biz küçük oğlumla yalnız mı tutacağız, diyor. Bayram dert, tatil dert.

Kaynanam, ramazanda sefil olursunuz. Gelmeyecek misiniz burada şenlikli tutardık demeye başladı.:olamaz: Kaç yaşında insanlarsak, niye sefil olacağız evlenen insan kendine de bakacak sorumluluktadır, dedim. İşte çalışıyorsunuz da ondan şimdi biz küçük oğlumla yalnız mı tutacağız, diyor. Bayram dert, tatil dert.
HEHE senin kaynana bilemiyorum yani ben biraz bildiğim için kendi kendinize de güzel güzel de geçirirsiniz ara ara onun yanına da gidersiniz hayırlısı olsun bakalım ramazanda bazılarına bir yumuşaklık gelir ama sonrasında yine eski halini alır :)

herkes beğeni yapmış sağolsunlar ama kimse de bir tas çorba kaynatırım yeter dememiş kimsenin planı yok :D
hehehe neyse artık hamur işini güzel yapan kimse bir akşam gidebilirim iftara :hamarat:

herkes beğeni yapmış sağolsunlar ama kimse de bir tas çorba kaynatırım yeter dememiş kimsenin planı yok :KK70:
hehehe neyse artık hamur işini güzel yapan kimse bir akşam gidebilirim iftara :hamarat:
Hamur işi yasak :KK20:.
Yemek olur da günde 2 litre suyu nasil içeceğiz? İftar ile sahur arası ne ki zaten.

DSC07567.JPG

sofraya bak sofraya ne becerikli hatunlar var ya :D
büyüdüğümde ben de çok becerikli olacağım inş :D:D:D:halay:
şimdi çok küçüğüm ya:rolleyes:

Ablacım merhabaaa ne güzel konu olmuş bu tamda benim zayıf noktam:hamarat::KK70: ramazanda gün boyu internetten tarif bakıp eve gidip iftata kadar hazırlıyorum sonra da oturup bir güzelll yiyoruz.. benm eşimde normalde çok iştahlı olmamasına rağmen ramazanda aşeriyo adam bide onun siparişlerini yapıyorum:KK70:
Buarada masa harika genellikle ramazanda yapılan sucuklu kaşarlı pideye bayılırımmm.. sen napıyosun ramazan da:KK51:

Rabbim kabul etsin çalışınca ayrı bir dert zaten sahur yok :( iftardan sonra yiyemiyoruz iftara da mecbur sağa sola salça olacağım :)

Ablacım merhabaaa ne güzel konu olmuş bu tamda benim zayıf noktam:hamarat::KK70: ramazanda gün boyu internetten tarif bakıp eve gidip iftata kadar hazırlıyorum sonra da oturup bir güzelll yiyoruz.. benm eşimde normalde çok iştahlı olmamasına rağmen ramazanda aşeriyo adam bide onun siparişlerini yapıyorum:KK70:
Buarada masa harika genellikle ramazanda yapılan sucuklu kaşarlı pideye bayılırımmm.. sen napıyosun ramazan da:KK51:
ben sarma daha çok yapıyorum canım eşim aşırı su içiyor sonra tıkanıyor yemek yiyemiyor bakalım neler yapacağım :)
ben de tariflere bakıp duracağım

ben de uyumuyorum genellikle sahura kadar
Öyle güzel oluyor en azından gündüz evdesin yada 5 dk lik göz kapama yeterli oluyor çalışınca zor oluyor birde algı düşüyor :) inşallah sağ salim tutarım oruçlarımı

Öyle güzel oluyor en azından gündüz evdesin yada 5 dk lik göz kapama yeterli oluyor çalışınca zor oluyor birde algı düşüyor :) inşallah sağ salim tutarım oruçlarımı
evet canım çalışan için gerçekten de zor ALLAH kolaylık versin kuzum ahhh ahh ben de hayırlarla atanaydım da ben de zorlansaydım :)

Back
X