Ramazan Menüm ile ilgili yardımmm

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Slm hanımlar,
Akşam iftara kendi ailem ve kayınvalidemgili çağırdım. Menü konusunda kafam karışık. Lahmacun cok sevdikleri icin lahmacun yapıcam. Önden Mercimek Çorbası ve yaprak dolması sarıcam. Ortayada bol yeşillikli salata,cacık karpuz. Ama sanki yinede birşey eksik gibi. Mesela tavuklu şehriye salatası gidermi yanına? Veya domatesli biber kızartması?

lahmacun
mercimek çorbası
yaprak sarması
bol yeşillikli salata
cacık
karpuz
karışık kızartma olabilir biber patlıcan patatesten oluşan

Corba ön yemek
Lahmacun ve salata ana yemek
Bence sarma uymamış... zeytinyagli mezeler ara yemek olarak daha uygun olurdu
Karpuz yerine güzel bir tatli yapsan

Corba ön yemek
Lahmacun ve salata ana yemek
Bence sarma uymamış... zeytinyagli mezeler ara yemek olarak daha uygun olurdu
Karpuz yerine güzel bir tatli yapsan
Tulumba tatlisini eklemeyi unutmuşum canim:) zaten ana yemek lahmacun zeytinyagli yaprak sarmasi,kızartma ara yemek olucak:)

Tulumba tatlisini eklemeyi unutmuşum canim:) zaten ana yemek lahmacun zeytinyagli yaprak sarmasi,kızartma ara yemek olucak:)

Tulumba... ayyyy en sevdigim tatli.
Sarmayi zeytinyagli yap ama. Hem lahmacun kiymali hemde sarma kiymali olmasin. Havalarda sicak. Güzel gider.
Şimdiden afiyet olsun. Allah kabul etsin

Tulumba... ayyyy en sevdigim tatli.
Sarmayi zeytinyagli yap ama. Hem lahmacun kiymali hemde sarma kiymali olmasin. Havalarda sicak. Güzel gider.
Şimdiden afiyet olsun. Allah kabul etsin
Bu arada mercimek çorbamı,zeytinyağlı sarmalarımı ve tavuklu yogurtlu arpa şehriye salatamı yaptım. Ortayada yeşil salata,cacık karpuz. Tatlı olarak ise: tulumba. 10 kişiyiz ev ahalisiyle beraber. Sizce iyimi? Yetmeyecek diye korkuyorum. Lahmacunlardan 30 adet çıktı bu arada..

Back
X