slm herkese havalr sıcak eee ramazanda yaklaşıyor annem vazgeçilmez olan meyan şerbetini yapıyor hamileyim içmek zararlımı annemgil biz bu kadar incelemiyorduk herşeyi yer içerdik :)) diyor ama olsun çokmu inceliyorum bilmiyrum ama yinede kafama takıldı bilgisi olan varmı meyan şerbeti içilirmi hamileykn birde günlük hazır meyve suyundan kaç bardak içmeliyim ne kadarı zarar kola içmiyorum su ve meyve suyu sürekli çalıştığım için cevaparınızı sabırsızlıkla bekliyorum hanımlar
meyan şerbetini bilmem de hazır meyve sularını içmemeliyiz.içinde tonlarca tatlandırıcı ve katkı maddesi var. sağlam meyveden yapılmıyor hiçbiri. o meyve suyu fabrikalarının en meşhurlarından birinde ev arkadaşım staj yapmıştı. hep çürük çarık meyvelerden yapıldığını anlatmıştı. gün içinde bir kez sade maden suyu iç, aromalılar da yasak. en yararlı içeceğin su olduğunu unutma. ille meyve suyu istiyorsan evde limonata yapıp götürebilirsin yanında. eriği az şakerle kaynatp süzgeçten geçirdiğinde al sana erik suyu.ayrıca meyanı da biraz araştırdım.dr.una danışmadan içme derim. tansiyonu yükseltmesi gebelikte hoş değil. kanın pıhtılaşmasıyla ilgili olan da. canın çok çekerse bir yudum al, bırak. bebiş doğunca bol bol içersin.
zararları bu sayfada yazılmış, oku istersen. http://www.beslenmedestegi.com/bitkisel-ilaclar/meyan-koku-faydalari
meyve suyunu azaltıcam muhakkak ...meyan şerbetinide sorucam doktora ama doktoru çok sıktığımı düşünüyorum sürekli sorular soruyorum her kontrole gitmemde adam benim gibi biriyle tanışmamışdır daha size sorayım dedim verdiğin bilgiler için çok sağol canım sedase