- 2 Ocak 2015
- 3.482
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.796
- 133
Merhaha ramazanda ovulasyon testini saat kaçta yapıyorsunuz
ben sahura kalkınca yapıyorum. Yatmadan da wc ye giriyorum akşamdan içtiğim sular için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaha ramazanda ovulasyon testini saat kaçta yapıyorsunuz
Ben bilmiyorum![]()
Ben normalde calistigim için aksam eve gelince 8 de yapiyordum. Ramazansa da bi iftar öncesi yaptim bi de bi bardak su bi kase corba icip yaptım cift cizgi cikti ikisinde de cok net ertesi gün iftar sonrası yaptim siliklesti kafam karistiben sahura kalkınca yapıyorum. Yatmadan da wc ye giriyorum akşamdan içtiğim sular için
Ben normalde calistigim için aksam eve gelince 8 de yapiyordum. Ramazansa da bi iftar öncesi yaptim bi de bi bardak su bi kase corba icip yaptım cift cizgi cikti ikisinde de cok net ertesi gün iftar sonrası yaptim siliklesti kafam karisti
iftar öncesi de pozitifse ertesi gün silik olduysa çatlamış olabilir
Değerlendirebildiniz mi peki
Evet iki gunu degerlendirdim 28 ve 29 nisani daha sonrası da gün aşırı deniycem bu hafta hep
İnşallah ya uzun zamandır istiyorum. Su mubarek günlerde allah her isteyene versinevet 28 Nisanda pik olup 29 da çatlamış gibi
İnşallah gebelik olur![]()
Benim de 28-29 yumurtlama ve çatlama. Bat tarihin ne aynı mı gidiyoruz acaba:)Evet iki gunu degerlendirdim 28 ve 29 nisani daha sonrası da gün aşırı deniycem bu hafta hep
19 mayıs =)Benim de 28-29 yumurtlama ve çatlama. Bat tarihin ne aynı mı gidiyoruz acaba:)
Benim 1419 mayıs =)
Tuttu çok şükürevet 28 Nisanda pik olup 29 da çatlamış gibi
İnşallah gebelik olur![]()
Yaa maşallahTuttu çok şüküradetime daha 4 gun varken bu kadar net cikti. Kan vericem hafta içerisinde
aminnn :) inşallah . Allah isteyen herkese nasip etsinYaa maşallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()