Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşı aradım yarın eşi geliyormuş ama sözleri varmışPazar dedim ben birilerini alacağım haber veririm dediBir dahada eşi gelmeyecekmiş ramazandaNasip bakalım gelirlerse yapacağım gelmezlerse ne yapayımBen de güveç ağır basıyor hem kolay olur
Arkadaşı aradım yarın eşi geliyormuş ama sözleri varmışPazar dedim ben birilerini alacağım haber veririm dediBir dahada eşi gelmeyecekmiş ramazandaNasip bakalım gelirlerse yapacağım gelmezlerse ne yapayımBen de güveç ağır basıyor hem kolay olur
Ahh yakın olsam seni bıktırırdım nevoş
Evet çok güzel birsey bende yerimde duramıyorum şu anda bıran önçe yapmak istiyorum yemekleri oda olur canım benim bi bura gel sen bensenin özlemini gideririm
Ahh yakın olsam seni bıktırırdım nevoş
Evet çok güzel birsey bende yerimde duramıyorum şu anda bıran önçe yapmak istiyorum yemekleri oda olur canım benim bi bura gel sen bensenin özlemini gideririm
Menümün ilk yemekleri oluştu
Tatlımı mantımı bu günden yaptım
Geriye. İçli Köftem onunda içini yaptım
Lahana sarmam çorbam
Patlıçan tavam ve pilavim yanına ek edçeklerim
var ama yetişdire bilirsem yazarım