Ramazanda iftar davetleri için özel menüler

Bana kalısa güveç menüye daha uyğun olur gibi geldi :44:
Arkadaşı aradım yarın eşi geliyormuş ama sözleri varmış:31:Pazar dedim ben birilerini alacağım haber veririm dedi:59:Bir dahada eşi gelmeyecekmiş ramazanda:19:Nasip bakalım gelirlerse yapacağım gelmezlerse ne yapayım:31:Ben de güveç ağır basıyor hem kolay olur:56:

Arkadaşı aradım yarın eşi geliyormuş ama sözleri varmış:31:Pazar dedim ben birilerini alacağım haber veririm dedi:59:Bir dahada eşi gelmeyecekmiş ramazanda:19:Nasip bakalım gelirlerse yapacağım gelmezlerse ne yapayım:31:Ben de güveç ağır basıyor hem kolay olur:56:
Anlaşılan senin canın misafir çekmiş :9:üzülme kimse gelmezse ben gelirim :29:hayırlısı tatlım
Evet ben genelde domatesli, salçalı yemekler arasına hep yoğurtlu bir çorba yaparım daha uygun oluyor:34::56:

Evet canım bende öyle düşündün :44:sende benim gibisin hem lezzet hem renk uyunu olacak sofrada:56:

Son düzenleme:
Anlaşılan senin canın misafir çekmiş :9:üzülme kimse gelmezse ben gelirim :29:hayırlısı tatlım

Evet canım bende öyle düşündün :44:sende benim gibisin hem lezzet hem renk uyunu olacak sofrada:56:
Tabi istenmez mi yıllar oldu evime yemekli misafir gelmediği:ssz:Gel beklerim:48:
Evet uyum olmalı canım:9:

Tabi istenmez mi yıllar oldu evime yemekli misafir gelmediği:ssz:Gel beklerim:48:
Evet uyum olmalı canım:9:

Ahh yakın olsam seni bıktırırdım nevoş :60:
Evet çok güzel birsey bende yerimde duramıyorum şu anda bıran önçe yapmak istiyorum yemekleri :52:oda olur canım benim :29:bi bura gel sen bensenin özlemini gideririm :9:

Ahh yakın olsam seni bıktırırdım nevoş :60:
Evet çok güzel birsey bende yerimde duramıyorum şu anda bıran önçe yapmak istiyorum yemekleri :52:oda olur canım benim :29:bi bura gel sen bensenin özlemini gideririm :9:
Sağol canım:38:
Rabbim nasip eder birgün oraya taşınırsam gel bıktır beni inşaallah:38:

Son düzenleme:
Menümün ilk yemekleri oluştu
Tatlımı mantımı bu günden yaptım
Geriye. İçli Köftem onunda içini yaptım
Lahana sarmam çorbam
Patlıçan tavam ve pilavim yanına ek edçeklerim
var ama yetişdire bilirsem yazarım

$image.webp
Tatlım (süpriz )
$image.webp