Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ramazanda kilo alcam biliyorum da çok hızlı aldım yaaa![]()
3 günde 400 gram alınır mı ? yada tartı mı bozuk :S ???
ramazanda kilo almamak mümkün mü 9da iftar 3te sahur ye yat ye yat kilo alınıyo![]()
Meyve ye bol bol. Ben kavun ve muz çok yiyorum. Birde gofret. Hem şekerim düşmesin diye gün boyu da yürüyüş yapıyorum. Hayırlı Ramazanlar..
Teşekkürler![]()
Meyve ye bol bol. Ben kavun ve muz çok yiyorum. Birde gofret. Hem şekerim düşmesin diye gün boyu da yürüyüş yapıyorum. Hayırlı Ramazanlar..
Teşekkürler![]()
Arada yapabiliyorsan spor yaptae bo'yu öneririm youtube'da var bir sürü video. 20 dk bile yapsan faydası olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yemeksiz durulur mu tüm gün açız zaten .:26: bi gün denerim dayanabilcem mi bakalım :26:Meyve ye bol bol. Ben kavun ve muz çok yiyorum. Birde gofret. Hem şekerim düşmesin diye gün boyu da yürüyüş yapıyorum. Hayırlı Ramazanlar..
Teşekkürler![]()
ıftarda tabagıma cok az alıyorum herkesın de bıldıgı gıbı su şişiriyo zaten cok yedırmıyo sofradan kalktıktan sonrada su ıcmeye devam edıyorum ben koca koca bardakla
sahura kalkıncada karpuz peynır yıyorum ekmeksız salatalık kayısı ve su ama dişlerimi gırcalarken kusacak gıbı oluyorum mıdenın neredeyse hepsı su oluyo ondan sonrada sabaha kadar sıkısık vazıyette wc. ye kosuyorum![]()
bende arada suuyu fazla kaçırınca öyle oluyo anlaşılan kalorisi düşük şeyler yemem lazım
Su çok içiyorsanız tartıda çok gelmiş olabilirsiniz. Yağa dönüşmeyecek ya boşverinSahurda yumurta yyin tok tutar. Suyu iftardan sonra içmeye bakın ki sahurda şişmeyin. Sahurda istediğin kadar iç sonra wcye koşuyorsun
Normalde nasıl besleniorsanız öyle beslenin. Sahurda şekerli yerseniz şekeriniz aniden yükselip sonra düşerse daha çok acıkırsınız. Siz boşverin öneriler.Sahurda tuzlu ve şekeri kaçırmayın. İftardan sonra su için bol bol. Ramazan dışındaki alışkanlığınız dışındaki yiyeceklere dadanmaya gerek yok. Yoksa hepsi kilo olarak geri döner.