Ramazanda kilo :/

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
kızlar ramazanda kilo alcam biliyorum da çok hızlı aldım yaaa :(

3 günde 400 gram alınır mı ? yada tartı mı bozuk :S ???

ramazanda kilo almamak mümkün mü 9da iftar 3te sahur ye yat ye yat kilo alınıyo :(

Arada yapabiliyorsan spor yap ;) tae bo'yu öneririm youtube'da var bir sürü video. 20 dk bile yapsan faydası olur ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ramazanda kilo alcam biliyorum da çok hızlı aldım yaaa :(

3 günde 400 gram alınır mı ? yada tartı mı bozuk :S ???

ramazanda kilo almamak mümkün mü 9da iftar 3te sahur ye yat ye yat kilo alınıyo :(

Meyve ye bol bol. Ben kavun ve muz çok yiyorum. Birde gofret. Hem şekerim düşmesin diye gün boyu da yürüyüş yapıyorum. Hayırlı Ramazanlar..

Teşekkürler ;)

Meyve ye bol bol. Ben kavun ve muz çok yiyorum. Birde gofret. Hem şekerim düşmesin diye gün boyu da yürüyüş yapıyorum. Hayırlı Ramazanlar..

Teşekkürler ;)

ıftarda tabagıma cok az alıyorum herkesın de bıldıgı gıbı su şişiriyo zaten cok yedırmıyo sofradan kalktıktan sonrada su ıcmeye devam edıyorum ben koca koca bardakla

sahura kalkıncada karpuz peynır yıyorum ekmeksız salatalık kayısı ve su ama dişlerimi gırcalarken kusacak gıbı oluyorum mıdenın neredeyse hepsı su oluyo ondan sonrada sabaha kadar sıkısık vazıyette wc. ye kosuyorum:1:

Arada yapabiliyorsan spor yap ;) tae bo'yu öneririm youtube'da var bir sürü video. 20 dk bile yapsan faydası olur ;)

peki denicem teşekkürler :)

Teşekkürler ;)
yemeksiz durulur mu tüm gün açız zaten .:26: bi gün denerim dayanabilcem mi bakalım :26:
meyvelerin sindirimi çabuk olup erkenden acıktırmaz mı ki .s

ıftarda tabagıma cok az alıyorum herkesın de bıldıgı gıbı su şişiriyo zaten cok yedırmıyo sofradan kalktıktan sonrada su ıcmeye devam edıyorum ben koca koca bardakla

sahura kalkıncada karpuz peynır yıyorum ekmeksız salatalık kayısı ve su ama dişlerimi gırcalarken kusacak gıbı oluyorum mıdenın neredeyse hepsı su oluyo ondan sonrada sabaha kadar sıkısık vazıyette wc. ye kosuyorum:1:

:1::1: bende arada suuyu fazla kaçırınca öyle oluyo anlaşılan kalorisi düşük şeyler yemem lazım

Merhaba arkadaşlar,
Zayıflamak, göbek ve baseni inceltmek için iki gün önce senelerdir alışveriş yaptığımız aktarın önerisi üzerine bitkisel bir toz karışımı aldım. İsmi Slim Seven. Önceden Yonca Slim diye biliniyormuş sanırım. İnternetten araştırdım biraz hatta bu siteye de onun sayesinde üye oldum. Buradan da bir kaç arkadaşın kullandığını gördüm. Kullanan arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim. Çok kararsızım hala :26:

:1::1: bende arada suuyu fazla kaçırınca öyle oluyo anlaşılan kalorisi düşük şeyler yemem lazım

Canım ben hiç aç kalmıyorım meyve yiyince. Ayrıca muzda yüksek potasyum olduğundan tok tutma özelliği var. Orucun zaten özelliği az ve öz yemek. Peygamber Efendimiz aleyhisselatü vesselem 3 hurmayla orucunu açar, 3 hurmaylada sahurunu yaparmış. Az yemek makamların en yükseğidir zaten.

Teşekkürler ;)

Su çok içiyorsanız tartıda çok gelmiş olabilirsiniz. Yağa dönüşmeyecek ya boşverin :34: Sahurda yumurta yyin tok tutar. Suyu iftardan sonra içmeye bakın ki sahurda şişmeyin. Sahurda istediğin kadar iç sonra wcye koşuyorsun :52: Normalde nasıl besleniorsanız öyle beslenin. Sahurda şekerli yerseniz şekeriniz aniden yükselip sonra düşerse daha çok acıkırsınız. Siz boşverin öneriler.Sahurda tuzlu ve şekeri kaçırmayın. İftardan sonra su için bol bol. Ramazan dışındaki alışkanlığınız dışındaki yiyeceklere dadanmaya gerek yok. Yoksa hepsi kilo olarak geri döner.

acikcasi ben hic kilo almadim aksine verdim. ve sporda yapmiyorum ramazan ayinda.

iftarda : 1 dilim kepekli ekmek bir su bardagi corba icin. susadiysaniz sadece yarim su bardagi su icebilirsimiz. salata yiyin 10 dk ara verin corba bitince. 10 dk sonra 4 y.k sevze yemegi 2 kofte buyuklugu et balik tavuk vs. salata 1 dilim ekmek ve 1 cay bardagi yogurtla kapatin. aralarda yesil cay ve su icin. acikcasi ben pek icemiyorum. saat 10-11 gibi 2 porsiyon meyve tuketin.

sahurda : 1 su bardagi sut 2dilim peynir ya da 1 dilim peynir ve 1 yumurta. 3 ceviz yada 5 zeytin 2 dilim ekmek domates salatalik biber yesillik. bu sekilde yaparsaniz hem oldukca tok tutacak gun icerisinde acikmayacaksiniz. hem aldiginiz protein yag yakiminizi hizlandiracak. hem yediginiz meyveyle de sekerinizi dengede tutacaksiniz. deneyin bence.1 hafta sonunda farki goreceksiniz.

Su çok içiyorsanız tartıda çok gelmiş olabilirsiniz. Yağa dönüşmeyecek ya boşverin :34: Sahurda yumurta yyin tok tutar. Suyu iftardan sonra içmeye bakın ki sahurda şişmeyin. Sahurda istediğin kadar iç sonra wcye koşuyorsun :52: Normalde nasıl besleniorsanız öyle beslenin. Sahurda şekerli yerseniz şekeriniz aniden yükselip sonra düşerse daha çok acıkırsınız. Siz boşverin öneriler.Sahurda tuzlu ve şekeri kaçırmayın. İftardan sonra su için bol bol. Ramazan dışındaki alışkanlığınız dışındaki yiyeceklere dadanmaya gerek yok. Yoksa hepsi kilo olarak geri döner.

bizzat dadanıyoruz alışkanlık dışı şeylere :S
normalde tatlıyı ayda yılda bi yeriz amaaaa ramazanda asla eksikk olmazz :( ben kilo almayımda kim alsın :(

Back
X