ramazanda tatile gitmek

nazlikiz22

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
57
0
16
Çanakkale
kızlar ramazanda tatıle gıtme fıkrıne nasıl bakıyorsunuz ? malesef kı işlerimiz dolayısıyla tatılımız ramazana kaldı 6 sı gıbı gıtsek 3 gece 4 gun kalmayı dusunuyoruz ama ramazan oluncada sevgılımın ıcı pek rahat degıl orucunu falan tutar bende tutmaya calısırım ama bı hafta falan sımdı gıtsek sahıl falan kalabalıkmıdır tatılı cok ıstıyoruz cunku ıs dolayısıyla sevgılım memlektıne gıdıcek falan cok karıstı kafam herkesın kendıne goredır dusuncesı ama sız ne dusunuyorsunuz?

Kod:
bizde temmuz 3 de gidicez 12 gün kalıcaz ama yapacak bişey yok..bu sene Ramazan ayına denk geldi.

geçen sene ramazan ayında gittim ben, diğer zamanlardan hiçbir farkı yoktu sahil yine kabalıktı. Bu sene yine ramazanda gidicem.

Her sene özellikle ramazana denk getiriyorum ben. Hem fiyat daha uygun oluyo, hem türk nüfus nispeten daha az oluyor... Sahiller tıklım tıklım hiç şüphen olmasın..

cnm merak ettiğin sahillerin dolu olup olmadığı ise tabi ki doludur, tam mevsimi... Ve zaten oruç tutan bir insanın o sıcakta gidipte sahil kenarında oturup denize gireceğini düşünmüyorum, günler zaten uzun insanın kolunu kaldırmaya hali olmuyor çünkü.Eğer siz oruç tutmayı düşünüyorsanız hiç gitmeyin, yok tutmayacaksanız bir sorun göremiyorum.

Bizimde bu izinimiz ramazanda nasip olursayarin gidiyoruz islami bi otel tercih ertik sahura kadar havuzlar acik aktiviteler var yasicaz bakalimnnasil olicak

ramazan aylarındada kalabalık oluyor valla tatıl yerlerı bende yenı geldım
arıfe gunu tekrar gıdıcem ınsallah
oruc tutarken tatıl olurmu onu bılemıcem ama

bizim tatailimizde ramazana denk geliyor mecburen
pazar günü çıkıyoruz
geçen yıl düğün hazırlıkları için ramazanda tatildeydim
hiç bir fark yok aslında sahillerde
sadece o zamanlar oruç tutamıyoruz biz
kısmet böyleymiş napalım
herkese iyi tatiller

Herkesin düşüncesi farklıdır tabi bu tatil durumuna ve ramazana denk gelmesine.
Tatil ramazana denk geliyor olabilir fakat unutmayalım ki on bir ayın sultanı diye nitelendirdiğimiz ramazan ayı da bir ay oluyor yılda bir kez geliyor.
Bana kalırsa ramazana hürmeten o ayı tatile tercih etmek yerine orucumuzu tutup o ayı güzel değerlendirebiliriz.
Ramazandan sonraya da zaten tatil için fazlasıyla vakit kalıyor o zamanı değerlendirme şansınız varsa o zamana tatil yapabilirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…