Randevu teyitleş(ememesi) üzerine 😂

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.607
884
53
Bende mi bı sorun var siz de benim gibi misiniz bir bakalım buyrun sohbete

Birisi bana görüşelim diyorsa Max 1 hafta sonra mutlaka bir kez yazarım bu sefer o ileri tarihe alıyor pazartesi konuşalım diyorsa pazartesi onun yazması gerekir ( hadi neyse) yine ben yazarım napiyosun vs diye 1 saat geçer cevap yok. Bir mesajı bekleme süreniz ne kadardır?

Ben bazen bozuluyorum başka işim olmasa dahi canım benim başka bir işim çıktı diyip konuyu kapatıyorum. Bazen gerçekten isim oluyor.
Görüşelim diye yazan kişinin sonrasında toz oluşu ajdjfj cidden beni ifrit eden bir durum.
Evet birbirimizi severiz evet bir görüşme talebimiz var evet ama neden Cumhurbaşkanı mısın, randevulasma konusunda bu kadar zoruz ya? Soğuyorum. Jajdjdj

Çok kez başıma geldi. Bende arkadaşım var sanıyorum diyorum kendime.

Bı de şu cins var g.tunu kaldırıp uyanmiyor 2 saat ileri atıyor buluşmayı. Ben zaman aralığı verdim diye ayiplaniyorum. Yo bu böyle olmalı.

Bir kere yazmışsın, şu gün görüşelim diyorsa tekrar yazmanın anlamı yok, istiyorsa yazar zaten, demek ki istemiyor.

Bir kere yazmışsın, şu gün görüşelim diyorsa tekrar yazmanın anlamı yok, istiyorsa yazar zaten, demek ki istemiyor.
No ilk o yazdı ben müsait değildim, ben yazdım. Haftasonu olmaz pazartesi görüşelim dedi. Pazartesi oldu. Şuan o gündeyiz. Bende günün programını belirlemek için yazdım haliyle isjdjf

Yazmıyorsa bekleme, görmedim diyecek
Gidip kendime kahve pasta ismarlicam ya alinmadim hadi buna neyse de aylardır yıllardır görüşelim diyip bir gün ayarlayamayanlar var geçen birini azarladim fotoğraf atıyorum özledim görüşelim yazıyor dedim ben sürekli ekildigimden görüşemiyoruz farkında mısın? E canım biliyorsun sağlık sorunlarim var. Evet doğru ama bu manita yapmana engel olmamış hsjdjf

Artık elimi etegimi çektim ben, ayda yılda bı görüştüğüm arkadaşım var, onun dışında görüşelim diyenlere hadi diyorum yoksa yok yani, arasınlar, benden çıktı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…