- Konu Sahibi tatlicadi034
-
İlk önce kızını Allah size bağışlasın diyeyim. Hepimiz aslında neyin iyi , neyin daha kullanışlı , neyin daha kaliteli olduğunu biliriz ama bilmek her zaman uygulamak için yetmiyor. Maddiyat , odamızın büyüklüğü küçüklüğü , kardeş gelip gelmeyeceği .... Uzar gider. Biliyorsun çocuk odasına dolap şart olacak helede 2. gelince bir mecburiyat olur diye düşünüyorum. Üst katın parmaklikları koruması sağlam bi ranza yaptır yada al bi de dolap olur .Hiç olmazsa minik kuzulara oyun yeri kalır.
hanımlar mrb kızıma çocuk odayı yapmak istiyorum fakat odam küçük baza alsam yarın öbür gün 2. çocuk olunca baza da koyarsam odaya başka bişey sığmaz baza çok kullanışlı biliyorum bende ranza mı alsam diye düşündüm kullananlar var mı en azından dolap falan sığar odaya fikirleiniz benim için önemli ranza mı baza mı yada ne yapmalı?
hanımlar mrb kızıma çocuk odayı yapmak istiyorum fakat odam küçük baza alsam yarın öbür gün 2. çocuk olunca baza da koyarsam odaya başka bişey sığmaz baza çok kullanışlı biliyorum bende ranza mı alsam diye düşündüm kullananlar var mı en azından dolap falan sığar odaya fikirleiniz benim için önemli ranza mı baza mı yada ne yapmalı?
Canım tabiki baza daha kullanışlı ama yer konusunda sorun yaşıcaksan yavrulu ranza yaptırman daha mantıklı çünkü bende öyle yaptım... Yavrulu ranza baza kadar olmasada yine kullanışlı en alt kısmı yatak değilde çekmece niyetine kullanabilirsin... Rabbim yavruna sağlıklı hayırlı ömür versin inşallah...hanımlar mrb kızıma çocuk odayı yapmak istiyorum fakat odam küçük baza alsam yarın öbür gün 2. çocuk olunca baza da koyarsam odaya başka bişey sığmaz baza çok kullanışlı biliyorum bende ranza mı alsam diye düşündüm kullananlar var mı en azından dolap falan sığar odaya fikirleiniz benim için önemli ranza mı baza mı yada ne yapmalı?
İkinci yatağa acaba üstte yatan düşüyor mu siz kullandınız miikiz yatak alabilirsiniz. yatagin altinda cekmece seklinde ikinci bir yatak cikiyor. ben cok kullanisli buluyorum.