rapor alabilir miyim?

filozofcan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
283
63
318
kızlar merhaba..ben 3,5 yıllık evliyim ve 28 yaşındayım.etlik zübeyde hanımda rahim filmi çekildim 2 yıl önce.karabük te özel bir hastane de de 2 kez aşılamam yapıldı.sizce tüp bebek için rapor alabilir miyim?ya da rapor almam için ne yapmam gerekiyor?yardımcı olursanız sevinirim

2 kez aşılama yaptırdığın için raporu kolay alırsın bence rahim filmi genelde 2 yıl geçerli oluyor tam dolmadıysa hemen başla işlemlere yoksa tekrar çektirmek zorunda kalırsın hatta kimi kurum 6 ay içinde çekilmiş olmalı diyor..
en önemli şart 3 yıl evli olmak hiç çocuğu olmaması ve 23 yaşından büyük olmak.. bunun dışındaki şeyler kolay

Teşekkürler cevabın için..benim aklımı karıştıran bunların farklı farklı yerlerde yapılmış olması.raporu verecek hastane tahliller ayda aşılama bende olacak diye bir şart koşuyor mu?

Teşekkürler cevabın için..benim aklımı karıştıran bunların farklı farklı yerlerde yapılmış olması.raporu verecek hastane tahliller ayda aşılama bende olacak diye bir şart koşuyor mu?
Merhaba tatlım.ben yeni rapor aldım çok uğraştım anlatayım sana. Farklı yerlerde aşılma yapmış olman sorun değil bu raporların içeriği önemli sen iğneli mi aşılama yaptırdın canım ? ben iki kere ilaçlı aşılma yaptım tutmayınca doktorundan olumsuz aşılama raporu aldım içeriğinde ki bilgilerde iğneli aşı olduğuna dair bilginin tam yazılmış olmasi lazim benim raporu kabul etmediler doktoruma rica ettim iğneli aşılama tibbi terimi ekledi normalde ilaçlı aşılma yi kabul etmiyorlar.bunun dışında rahim filmi ürolog dr eşin kadın doğuma sen muayene olup rapor alıyorsun bide dahiliye muayene oluyorsun kimi hastane farklı branş a muayane olmanı istiyor daha sonra resim nüfus Kayıt örneği SGK hizmet ödeneği dokümanı falan zaten Sana liste verecekler o listeye göre evrakları hazırlarsın canım en önemli şey aşılama raporu

kızlar merhaba..ben 3,5 yıllık evliyim ve 28 yaşındayım.etlik zübeyde hanımda rahim filmi çekildim 2 yıl önce.karabük te özel bir hastane de de 2 kez aşılamam yapıldı.sizce tüp bebek için rapor alabilir miyim?ya da rapor almam için ne yapmam gerekiyor?yardımcı olursanız sevinirim
IMG-20140630-WA0002.webp

Sartlar uyosann tabikii bu suleymanuye hastanesii

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.tek korkum rahim filmini tekrar çektirmek.inşallah en hayırlı zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Raporu sadece belirli hastaneler mi veriyo kızlar. Eğitim araştırma hastaneleri veriyo mu? Bide 3 yıl evli olma şartı hala geçerli mi

Raporu sadece belirli hastaneler mi veriyo kızlar. Eğitim araştırma hastaneleri veriyo mu? Bide 3 yıl evli olma şartı hala geçerli mi
Ilerda paylastim resm zatan dwvlet hastanesi arastirma hastanesii cerahpasada verioo suleymaniye daha kolay benca 2 aşila sonra raporr

Ilerda paylastim resm zatan dwvlet hastanesi arastirma hastanesii cerahpasada verioo suleymaniye daha kolay benca 2 aşila sonra raporr
günaydın. resmi okudum evet son çıkan torba yasada da 3 yıl zorunluymuş. benim bi başka sorum daha var. bu 900 gün prim ve 90 gün aktif çalışma şartı benim için uymuyo. eşimin sigortası 6 yılı doldurdu. ondan faydalanabilirım dimi?

Eve
günaydın. resmi okudum evet son çıkan torba yasada da 3 yıl zorunluymuş. benim bi başka sorum daha var. bu 900 gün prim ve 90 gün aktif çalışma şartı benim için uymuyo. eşimin sigortası 6 yılı doldurdu. ondan faydalanabilirım dimi?[/QUOT evet ben esimdan faydalaniorum zatan benim yokkk sigortammm kecioo sen hemen topla evraklari gitt benca zaman kayb etmme bir soru olursa sor elemdan gelirsa yardamci olurum .....ben verdim simda doktr ayni 4 da gelijak uni bekliorum bennn

Cevabın için çok teşekkür ederim içim rahatladı :) öyle düşünüp durdum benim sigortam yok ya kabul etmezlerse diye. Eşimin sigortası işimizi görücek.. Benim 3 yılımın dolmasına 8 ay var. İnşallah Haziran'da hemen başlıyorum :)

Cevabın için çok teşekkür ederim içim rahatladı :) öyle düşünüp durdum benim sigortam yok ya kabul etmezlerse diye. Eşimin sigortası işimizi görücek.. Benim 3 yılımın dolmasına 8 ay var. İnşallah Haziran'da hemen başlıyorum :)
Olmasaa az kaldi bekle belkimm kendindan olur tup bebeye kk kalmass

suleymaniye devlet hastanesi ozelda tabiki 5000 6000 bulio hastaneye gore fiyattt...

Back
X