Merhaba hanımlar daha önce bi kaç konu daha açmıştım. Şimdi ben devlet hastanesinde rapor çıkarttım ve eylül ayında gittim yine devlet hastanesinde tedaviye başladım ama yumurta oluşmadı o yüzden tedavi kesildi (gonalf ve menapur kullandım) ekim ayında doktor ultrason ile baktı ve sen istersen bu ay tedaviye başlayalım ama geçen ay ki gibi olma ihtimali yüksek dedi ve o ay hiç başlamadık kasım ayında psikolojik olarak biraz rahatlamak amacıyla gitmedim. Ve raporumun bitmesine 3 ay kaldı aralık ayında özel bir hastanede devam edeceğim tedavime ama yine yumurtam oluşmaz yumurta toplama işlemi yapılamazsa nasıl bir yol izlerler bu 3 ay içinde. Yada ilk ay doktorun istediği gibi olmazsa ikinci ay ek ücret alırlar mı para ikinci planda ama öncesinde bilirsem ona göre paramı ayarlarım buna benzer durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Birde 3 ay boyunca yumurta toplanamaz ise ikinci raporu çıkarttığımda nasıl bir yol izlenir kaldığım yerden devam mı edilir kafam karışık ner bir cevap alamadım hastaneden de