Raporuma bakar misiniz.

Havalianne__

Havalı anne:)
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
6.106
3.358
373
Kızlar 29 haftalık hamileyim,21 haftalıkken devlet hastanesinde 3d usgye girdim ayrıntılı olarak fakat kağıdın en altında şöyle bi not yazıyor,yapılan tetkik 2.düzey obstetrik usg içermemektedir diyor.resim atayim sizde bakin bana ayrıntılı iyi bakmamışlar mi zaten 5 dk ancak sürdü,cinsiyet için kız dediler bende ayrıntılı olduğu için yanılma olmaz dedim ama o not kafamı karıştırdı.

Canım kağıtta zaten nelere bakıldığı açıklamalarıyla yazmış. Benim raporumda da aynıları var. Benimki yarım saat falan sürdü. Eğer devlet hastanesine gittiysen öyle hemen 5 dk bakıp çıkıyorlar. Ben özele gidiyorum bayağı para verdim. Herşeyini tek tek gösterip uzun uzun anlattı o yüzden yarım saat kadar sürdü. Merak etme senin bebeğinin de herşeyine bakılmış

Genelde doktorlar kendini garantiye almak icin yazıyorlar o notu. Benimkini perinatolog yapmasina ragmen yine de yaziyordu. Ondan ala yapabilecek bir kimse olmamasina ragmen..

Anladım cnm benim merak ettiğim altta bi not yaZıyor,bu tetkik 2.düzey obstetrik usg içerememektedir diyor.bu ne demek renkli mi bakilmamis.

Anladım cnm benim merak ettiğim altta bi not yaZıyor,bu tetkik 2.düzey obstetrik usg içerememektedir diyor.bu ne demek renkli mi bakilmamis.
Zaten bebeğin ölçümleri renkli yapılmıyor. Normal 2 boyutlu da bakılıyor. Bebeğinin herşeyi bakılmış merak etme.

Zaten bebeğin ölçümleri renkli yapılmıyor. Normal 2 boyutlu da bakılıyor. Bebeğinin herşeyi bakılmış merak etme.

Anladım çok saol cnm yardımcı olduğun için:)peki cinsiyetine de mi 2 boyutlu bakıyor ben devlete gittim baktı 1 dk içinde kizin olacak dedi kesin doğru mudur ona gore ufak tefek biseyler alacağım.16 ve 18 haftalıkken kıza benzetmişlerdi kesin değildi.

Evet artık kesin doğrudur baya büyümüş bebek :) benim cinsiyeti 12. Haftada 5 boyutlu ultrasonla görmüştük. Benim de kızım olacak allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…