aynı şeyleri ben de yaptım, yapmaya da devam edeceğim. unutulan 2 sandalyem için defalarca sandalyeniz bizde getiriyoruz, bugun getiriyoruz, akşam getiriyoruz şeklinde oyalandım. yeri geldiğinde telefonda bir güzel azarlandım "siz istanbul trafiğini bilmiyor musunuz nasıl saat verelim?" , "sandalyeleriniz zaten burada neyi merak ediyorsunuz elbet getireceğiz", " zaten biz de sandalyelerinizi elimizden çıkarmak istiyoruz ama çok yoğunuz" şeklinde uzayıp giden telefon konuşmaları yaptık. en sonunda beni arayıp kibar kibar "efendim biz sandalyelerinizi getireceğiz ama ayaklarında sorun varmış hiç merak etmeyin bugun konya'ya fabrikaya geri gönderiyoruz" dediler.
bir zahmet sandalyeleri çöpe atmalarını rica ettim, ben sinirlenince üzülüyorlarmış, böyle yapmasaymışım falan filan. yırtık koltuğum hala gelinip alınmadı. Almaya gelseler en az 3 ay 3lü koltuğum olmadan durmak zorunda kalacağım biliyorum. Kesinlikle tamir, değişim şu aşamadan sonra kabul etmiyorum , bütün mobilyalarını iade edene kadar uğraşacağım, gerekirse gidip mağazanın orta yerine atacağım.