Saç Kesim Şekilleri Rasta Yaptirmak Istiyorum Saclarima

• Konu Sahibi Konu Sahibi FB_GrL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
F

FB_GrL

Ziyaretçi
sırnaşık şeyArkadaşlar ya ben rasta yaptırmak istiyorum cok hoşuma giidyo görüntüsü ama araştırdım hicte hoş olmadıgını gördüm...bal mumundan yapıyorlarmıs ve 3 hafta sacı yıkamıyomuşssun yapımı cok uzun sürüyomuş ve sölemesi ayıp abdest aldıgımızda olmuyomuş abdest gecmiyomuş yani..ya ben cok titizim sac konusunda özellikle yıkamadan olurmu ya bitlenir kokarım animallah.yaptıranınız varmı acaba ne gibi bilgilere sahipsiniz....birde diplerden cıktıkca iple bişiler yapılıyomuş napıos sacımı dikios eheüehe:) ya bide pahalıymış yaptıran avrmı???????sırnaşık şey

Rasta adını duyunca aklıma Bob Marley geldi tabiki.Öldüğünde saçından 55 farklı böcek türünce yüzlerce böcek çıktğını duymusmuydun?Ama belki de bu kendi pisliğinden kaynaklanıyordur.Rastasız olsa bile yıkamayacaktı saçlarını belki de!Bi de geçici ve kalıcı rasta diye 2türü varmış iyice araştırdın mı?

rastadan bıkarsan saçını sıfıra vurdurman gerekir kurtulman için.çünkü mahvoluyor saç.o rastalar aşırı kıvırcık ve kabarık saçlı zencilere gider.onlar için kullanışlı

Rastayı 100.00 ytl civarı yapıolar sanırım bak burda fiyat listeside var

ama bence hiç hoş değil

tabi istioosan geçicisini dene derim
hevesini alırsın en azından

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçı rastalı bir arkadaşım vardı, saçını 2 haftada bir aklına geldikçe yıkardı, tabii arasıra da kokmasın diye su serpiştirirdi :)

Rasta erkekte güzel durur. Sıkıldığında kökünde keser atar, onun için sorun değil... O saçları açmaya kalkarsan berbat yün yumakları elde edersin. O yüzden bir bayanın rasta yaptırmadan önce 100 kere düşünmesi kafidir :)

erkek arkadaşlarımdan biri rasta yaptırmıştı saçını.. özünde pis bir insan olduğu için sorun etmedi kendisi yıkama-kokma işini.. ama gerçekten zor karar, geçici bile olsa saçların inanılmaz zarar görecektir. uzadığında yapılan işlemlerden birine şahit olmuştum(evet saç balmumu&ipe benzer birşey yardımıyla gayet sıkı ve karman çorman birbirinin içine sokuşturuluyor) görüntü cool ama çektiğin eziyete saçlarına kıyma riskine değer mi o kısmını iyi düşün derim ;)

rastalı saçın içinden böcek bile çıkabiliyo, sonuçta doğru düzgün yıkanamıyo
ve kısacık kestirmeden de geri dönüşü yok
bence yaptırma canım

Bob Marley'den böcek çıkmasının sebebi rastafarian olup yıkanmamasından olabilir mi acaba!? ;)

çok çirkin ve pis bir görüntü,

saçlar saçtan başka herşeye benziyor,

ve ben saçı rastalı birini görünce saçını yıkamadığı ve abdestsiz dolaştığı aklıma gwliyor midem kalkıyor özelliklede saçlarının koktuğu su gitmediği aklıma geliyorda ögggghhh

saçını mahvetme işin ucunda kellikte var

rasta cok güzel duruyo ama temizlik konusunda cok kötü gelio bana.. bide erkeklere daha bi yakısıyo.. ben kendi kendime sprey ve jöle kullanarak yapmıştım lisedeyken ama cok zahmetli ve ugrastırıcı olmustu tabi.. sac tutamına önce jöle sürüyoun sonra kıvırıyosun ardından fön ve sonrasında sprey ve tekrar fön....

bende kandim yapıyodum bi aralar.... şakkıdı
saçları tutam tutam ayırıp evire çevire jöleleyip sabitleştiriyordum, düzleştiriciyle yapılan pek dayanmıyo.

Kızlar ya bende fazla sevmem aslında ama bu çocuğa çok yakışmış rasta :asigim:

birde bu kızın rastası nasıl olmuş farklı ve en azından temiz görünüyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ya bende fazla sevmem aslında ama bu çocuğa çok yakışmış rasta :asigim:

birde bu kızın rastası nasıl olmuş farklı ve en azından temiz görünüyor

kızın ki güzel görünüyor amaa fotograf sadece en fazla bir gün böyle durur sonra gittikçe kirleniyor:=)

evet ya kirlenir tabiii
bide ben hergün saçımı yıkıyorum kirleniyo diye delikafadulden
zaten istediğim zaman saçlarımı böyle yapabiliyorum sositososito

Bob Marley'den böcek çıkmasının sebebi rastafarian olup yıkanmamasından olabilir mi acaba!? ;)
Konu acılalı çok olmuş ama duzeltmeden geçmek istemedim. Rastafarianlar saclarını yıkamıyor değil, yanlış hatırlamışsınız maaslesef. Onlar sadece kesmez ve taramazlar.

Back
X