A Aalleyy2 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2022 12 8 3 22 3 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Aalleyy2 #1 Kızlar merhaba reglime 6 gün var ama benim bugün az miktarda bir kanamam oldu rengi kırmızı değildi ama acaba neden olmuştur bilen yazabilir mi?
Kızlar merhaba reglime 6 gün var ama benim bugün az miktarda bir kanamam oldu rengi kırmızı değildi ama acaba neden olmuştur bilen yazabilir mi?
Salca Yoksa Ben Yokum Sağlıcakla gel minik mucizem 👼🫄💫 Pro Üye 13 Mart 2023 3.369 6.154 88 24 4 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Aalleyy2 #2 Aalleyy2 .!.: Kızlar merhaba reglime 6 gün var ama benim bugün az miktarda bir kanamam oldu rengi kırmızı değildi ama acaba neden olmuştur bilen yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... belki hamileysen yerlesme lekesi olmustir cnm erken gebelik testi yapmadinmi
Aalleyy2 .!.: Kızlar merhaba reglime 6 gün var ama benim bugün az miktarda bir kanamam oldu rengi kırmızı değildi ama acaba neden olmuştur bilen yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... belki hamileysen yerlesme lekesi olmustir cnm erken gebelik testi yapmadinmi