• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

REALİST miş

cobanyildizi_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
262
2
96
Tokat
Merhabalar. daha önce cok konu actım simdi yine acıyorum. benim bi sevgilim var 1 yılı geckindir. pek fazla anlasamayız hatta o siyahsa ben beyazımdır kişilk olarak cok farklıyız. ama birbirmizi cok seviyoruz. 1 yılı gecik onca kavgaya ragmen hiç ayrılmadık. Neyse. bizim beyefendi yengec burcu ama gelin görün ki yengecin y'sinden gecmiyor. inanılmaz realist, hayal kurmayı sevmez, tatlı söz pek bilmez, ilgisi kıttır, her seyi acıkca söyler cekinmez benim hayalperestliğimden yakınır eder. ama sevgisinden eminim. fakat beni bu halleri deli ediyo ben de böyle sımartılmayı ilgiyi sevgiyi acayip severim onada yapmacık gelirmiş. tamam yapmıyo değil ama onun icinden gelecekte öyle, her dakika yapılmazmıs degeri olmalıymıs. mesela ben bi şeye üzülürüm yani insan der ki canm üzülme ya hallederz filan, ama o der ki bunda üzülecek ne var ya ne yıpratıyon kendini. sanki böyle bi baba edasında cocugunu uyarır gibi uyarır. konu ayrılıga gelince de tutusuyo ama seviyorum ediyorm ayrılmayalım diye. ama ilgisizsin şöylesn böylesn diyince de beni böyle kabul et diyo. ya gercekten cıkmazdaym ve de bu aralar kavgalarımız öyle sıklastı ki haftada en az 4-5 kez tartısıyoruz. ikimizde yoruluyorz ama ayrılmayı ne o ne ben istiyorm. ikimzde zor karakterleriz burnumun dikine gitmeyi cok severiz. sizce zamanla oturur mu ne olur. bu arada farklı ve uzak sehirlerde yasıyoruz

Bende erkek arkadaşın gibiyim sevmem öyle sürekli ilgi göstermeyide almayıda seviyorsan böyle kabul ediceksin değişmesi zor kendimden biliyorum ama o biraz ilgisini arttırıp sende beklentini biraz düşürürsen çokta sorun olmaz :16:

Back
X