RebeL'inn günlüğüü :)

RebekahMikaelson

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
3
0
6
35
İstanbul
Merhaba Aranıza yeni katıldm ben dün aksam diyet yapanlarn fotograflrını ve gnlüklerni okudum ve acıkcası gaza geldmm :) 20 yasında 1.80 boyunda göbekli bi kızım :D bacaklarm hep ince oldu ama üst tarafm nedense hc bı zaman zayıf olmadı 2 yıl önceye kadar 73 kg olan ben 75 e cıktıgım zmn kafayı yerdm ki 73 tede tam olarak fit olamadm bi ara 87 lere felan cıktım (tartm kırılmıstı bu sırada) sonra 80 e indm derken i bktm 97 98 kg lardaym yürüyüş felan filan derken 93 94 e indm 2 haftadır ismekte fitness veplatese gidiyorm evde bisiklet biniyorm ip atlıyorm dün sabah fitness an snra bi tencere hslamıs ptates yedm aksam 4-5 gibi meyve salatası yedm ve burdkılerı okudum ve kesn bı karar ve yksek bı irdeyle hazırım benm hedefm 65 am tabi bu uzun vadede ilk ay 5-6 kg vereblsem super olur yag su mu derken gider belki neyde bugun bi azmle kalktmm 1 barak yesıl cay ve mate ayını karıstırdm ıctımmm 15 dk bisiklet sürdm 200 tne ip atladm :Dsuyumu ıctım sonra nesfıtın cıkolatalı olan kahvaltılık cevregnden yar yaglı sutle ıctım bu arada dun gece yemek yemeden yttmm :D bnm ıcın cok buyuk basarı bu :D:D bugun bde bizim burda pazar var normalde cıkmam ama yürüyüş olsn dıye annemle pazara cıktmm aksam yemegınde balık ve corba ıctım bır dılıkde cavdar ekmegı saat 5 te bugunluk menum bıttı yarın platese gıtcemm sabah menume ek olarak sekersız turk kahvesı ekleyebılırımmm çay vekahvesız yapamam normlde seker atmam zaten :D bu sabah tartıldıgımde 91,6 kg dum hadi hayırlı olsn :D:54:

Dün sabah platese gittimmm :) gelnce kahvaltıda 2 yumurta, 1 salatalık ve 2 cerry domatis yedm 1 cay vardagıda yesl cay biraz hlszdm hasta oldm kç gndür ckıyordm halszzlıgı annem btter cıkolta alms öglen bölustukkk aksam yemegndede mercıek corbası bır dılım cvdar ekmegı yedm :40: smdı tartıda tardıldm hasta olmannda yanı sıra olsa gerek 89.5 kg idim :):nazar:

Son düzenleme:
Söylediğim gibi hastaaydım yatıodum acıkcasıı 1 bck haftadr felan ama cumartesi platesimi ihml etmedim dünde ablamlar gittik dolayısıyla brazcık kacırdım yemegi :) ama bu sabah yuruyuse gttım 40 dk felan yurudum sabah tartıldıgımda 88 kg idim. Akşamları yemek yemeıyorum cayı kestm cay ıcmıyorm cok, bu sabah kahvaltı olark kndıme 2-3 patates hastayıp kurusogan ve kıvırcıkla bol lımonlu salata yapıp yedm 1 bardakta yesıl cay ıctımmm :) :71::71::66:

Back
X