- Konu Sahibi RebekahMikaelson
Merhaba Aranıza yeni katıldm ben dün aksam diyet yapanlarn fotograflrını ve gnlüklerni okudum ve acıkcası gaza geldmm :) 20 yasında 1.80 boyunda göbekli bi kızım
bacaklarm hep ince oldu ama üst tarafm nedense hc bı zaman zayıf olmadı 2 yıl önceye kadar 73 kg olan ben 75 e cıktıgım zmn kafayı yerdm ki 73 tede tam olarak fit olamadm bi ara 87 lere felan cıktım (tartm kırılmıstı bu sırada) sonra 80 e indm derken i bktm 97 98 kg lardaym yürüyüş felan filan derken 93 94 e indm 2 haftadır ismekte fitness veplatese gidiyorm evde bisiklet biniyorm ip atlıyorm dün sabah fitness an snra bi tencere hslamıs ptates yedm aksam 4-5 gibi meyve salatası yedm ve burdkılerı okudum ve kesn bı karar ve yksek bı irdeyle hazırım benm hedefm 65 am tabi bu uzun vadede ilk ay 5-6 kg vereblsem super olur yag su mu derken gider belki neyde bugun bi azmle kalktmm 1 barak yesıl cay ve mate ayını karıstırdm ıctımmm 15 dk bisiklet sürdm 200 tne ip atladm
suyumu ıctım sonra nesfıtın cıkolatalı olan kahvaltılık cevregnden yar yaglı sutle ıctım bu arada dun gece yemek yemeden yttmm
bnm ıcın cok buyuk basarı bu 
bugun bde bizim burda pazar var normalde cıkmam ama yürüyüş olsn dıye annemle pazara cıktmm aksam yemegınde balık ve corba ıctım bır dılıkde cavdar ekmegı saat 5 te bugunluk menum bıttı yarın platese gıtcemm sabah menume ek olarak sekersız turk kahvesı ekleyebılırımmm çay vekahvesız yapamam normlde seker atmam zaten
bu sabah tartıldıgımde 91,6 kg dum hadi hayırlı olsn