Recai Paputcu ile tup bebek maceram

Yussim

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
10
0
16
Ankara
Tanidik vasitasiyla recai beyden randevu aldik yengemin iki cocugunu dogurtmus o zamanlar gatadaymis onun tadigi doktor arkadasimizin tavsiyeside eklenince konusunda basarilari bilgili bir doktor suppe yok gittik adetimin ikinci gunuydu hoca 10 dk muhayeneden sonra hemen tup bebege basladik ilaclar elimizde eve geldik fakat benim aklimda daha onceden hic rahim filmi cektirmemistim tahlil filan istemedi ben gecen sene cikolata kisti ameliyati gecirmistim soru isareti kaldi hocayada soramadim sert mizacli oldugu icin neyse asil konu kan ve ultrasyon icin merkeze gittik saat 10 dan aksam 4 kadar bekledik inanin beklemek zoruma gitmedi tek zoruma giden oraya bir umut icin gelmis yuregi yarali insanlara hemsirelerin bagarmasi azarlamasi soru sormak ne mumkun devlet hastanesinde bile insan haklarina daha saygililar sanki silah zoruyla calisiyolar hocanin yoklugundan yararlaniyorlar zaten yumurta takibinide asistani levent bey yapiyo eskiden hoca yaparmis sansima asistanini yetistiriyomus levent bey tercubesis biri arkadasa 7 yumurtan var diyo gurkan hoca 2 yumurtan var diyo opudan da 2 yumurtasi cikiyo anlayin artik o derece recai hocai zaten hic gormuyoruz sadece toplu bir toplantida gorduk orada levent beye bagiriyo hayatimda boyle rezillik gormedim diyo bir seyler yanlis diyo dusunun artik hastalarinin onunde psikoloji yerlebir kadinin kocasinda problem ama kadinda yumurta gelismiyo boyle toplantida 15 kisinin tedavisi iptaledildi bu arada opuya gurkan hoca giriyo velhasil bu sartlar altinda transfer asamasina geldim.asil olay bundan sonra basladi transferden 2 gun sonra enfeksiyon kapmisim o sanciyla, agriyla merkezi ariyorum hemsirelere ulasmak ne mumkun yetkili kimseyle gorusemiyorum recai hocayi cepten ariyorum oda 5 saat sonra donuyo acil antibiyotik tedavisine basliyorum tabiki sonuc negatif bu yasadiklarimdan sonra ne umudum nede gucum kaldi cok uzgunum icim acidi

Allah sabır versin :( Maddi manevi yıpranmakla birlikte, bu işi yapan merkezlere karşı büyük güvensizlik yaşanıyor maalesef. Seni anlıyorum. Yine de yola devam etmek zorundayız. İnşallah bu işi dürüstçe yapan doktorlara rastlar ve Allah'ın izniyle bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Nereye gitcegimi kime guvenecegimi sasirdim ankarada hastasina deger veren bir doktor yok galiba allah kimseyi caresiz birakmasin kimseye guvenim kalmadi bana tavsiye edeceginiz bir merkez varmi

Nereye gitcegimi kime guvenecegimi sasirdim ankarada hastasina deger veren bir doktor yok galiba allah kimseyi caresiz birakmasin kimseye guvenim kalmadi bana tavsiye edeceginiz bir merkez varmi

Ben de İstanbul da olumsuzluk yaşadım ama burada alternatifler var. Ama yine de insanın içinde acabalar kalıyor. Haziran sonu tedaviye başlayacağım. İnşallah psikolojim o zamana kadar düzelir.

Ankaralıyım ama oradaki tüp bebek doktorlarını çok iyi bilmiyorum. Eltim Ankara üni. de ilk defada hamile kaldı. Transferini tesadüfen bir prof yapmış. Ama o da yumurta toplamada sıkıntı yaşadı. 10 tane çok iyi dedikleri yumurtaları 5. güne yaşamadı. Eğer bilgi alırsam yazarım.
Allah tez zamanda tüm isteyenlere sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.

Tanidik vasitasiyla recai beyden randevu aldik yengemin iki cocugunu dogurtmus o zamanlar gatadaymis onun tadigi doktor arkadasimizin tavsiyeside eklenince konusunda basarilari bilgili bir doktor suppe yok gittik adetimin ikinci gunuydu hoca 10 dk muhayeneden sonra hemen tup bebege basladik ilaclar elimizde eve geldik fakat benim aklimda daha onceden hic rahim filmi cektirmemistim tahlil filan istemedi ben gecen sene cikolata kisti ameliyati gecirmistim soru isareti kaldi hocayada soramadim sert mizacli oldugu icin neyse asil konu kan ve ultrasyon icin merkeze gittik saat 10 dan aksam 4 kadar bekledik inanin beklemek zoruma gitmedi tek zoruma giden oraya bir umut icin gelmis yuregi yarali insanlara hemsirelerin bagarmasi azarlamasi soru sormak ne mumkun devlet hastanesinde bile insan haklarina daha saygililar sanki silah zoruyla calisiyolar hocanin yoklugundan yararlaniyorlar zaten yumurta takibinide asistani levent bey yapiyo eskiden hoca yaparmis sansima asistanini yetistiriyomus levent bey tercubesis biri arkadasa 7 yumurtan var diyo gurkan hoca 2 yumurtan var diyo opudan da 2 yumurtasi cikiyo anlayin artik o derece recai hocai zaten hic gormuyoruz sadece toplu bir toplantida gorduk orada levent beye bagiriyo hayatimda boyle rezillik gormedim diyo bir seyler yanlis diyo dusunun artik hastalarinin onunde psikoloji yerlebir kadinin kocasinda problem ama kadinda yumurta gelismiyo boyle toplantida 15 kisinin tedavisi iptaledildi bu arada opuya gurkan hoca giriyo velhasil bu sartlar altinda transfer asamasina geldim.asil olay bundan sonra basladi transferden 2 gun sonra enfeksiyon kapmisim o sanciyla, agriyla merkezi ariyorum hemsirelere ulasmak ne mumkun yetkili kimseyle gorusemiyorum recai hocayi cepten ariyorum oda 5 saat sonra donuyo acil antibiyotik tedavisine basliyorum tabiki sonuc negatif bu yasadiklarimdan sonra ne umudum nede gucum kaldi cok uzgunum icim acidi

allah..sabır..versin..canım..bende..2009..yılında..gitmiştim..laparoskopi..vede..2..kez..aşılama..yaptırdım..şasırmadım..anlatıklarına..pek..tüp..bebek..deneyacekti..bize..o..yılarda..baya..yüklü..miktarda..ücret..istemisti..ssk.yla..tüp..bebek..hakkım..olduğunu..bilmiyodum..söylememiştide..para..almak..için..başka..bi..dr.duydum..ssk..2..kez..karşılıyo..tüp.b.diyince..ipleri..kopardım..ordan

2010..ve..2011..yılları..arasında..maya..t.b.merkezinde..4..kez..denedik..negatif..hepsi..şimdi..dr.muazzez..öztürke..gidiyorum..kendisi..çok..iyi..bir..insan..memnunumda..hrs..ile..hastanesinde..tüp..bebed..yapıyı..orasıda..iyi..en..azından..labaratuarı..çok..iyi..tavsiye..ederim..araştır..istersen..bi...içine..sinmediği..doktora..gitme..

bende recai hocanın hastasıyım, 2012 aralık ayında başladım ilk tedavime, bende tavsiye üzerine hocayı internetten araştırdım ve gittim, yazdığın şeyleri okuyunca çok şaşırdım, üstelik sorun eşimde olmasına rağmen recai hoca benden rahim filmide dahil bütün tahlilleri istedi, hatta bu ne biçim adam bende sorun yok niye beni didikliyor diye kızdım ilk önce, ama sonrasında anladımki hoca garantici bir hoca işini garantiye alıyor..ilk tedavim negatif sonuçlandı, mart ayının sonunda tekrar recai hocada devam ettik, çok şükür tuttu, eğer bu da tutmasaydı 3. ye de recai hocaya gidecektik, aralıktan buyana gidiyorum ASLAAAAAAA hemşirelerin birini azarladığını görmedim, hele hasibe hemşire hep güler yüzlü ve yemin ederim her telefon açtığımda sorularıma cevap verdi, sadece 1 kere recai hocayı aradım onda da zaten adamcağız açtı ve soruma cevap verdi, yazdıklarını okuyunca acaba aynı merkezdenmi bahsediyoruz diye düşündüm, hele levent hoca... tabiki recai hoca gibi bilgili olması beklenemez sonuçta asistan ama bence gayet kibar, hastayı bilgilendiren bir doktor, bahsettiğin giibi 2 olan yumurtayı nasıl 7 görür ya pek aklıma yatmadı, recai hoca biraz sert mizaçlı evet ama önemli olan yaptığı iş, ben 6 aydır gidiyorum orada beklerken kimseden hoca hakkında kötü birşey duymadım, hastane hijyen konusunda biraz zayıf belki ama diğer söylediklerine katılmıyorum, ben de sabahları 10 - 11 gibi gidiyordum ultrason için sonra işime dönüyordm ve hasibe akşam 3-4 gibi beni arayıp ilaç dozlarımı söylüyordu...

Son düzenleme:
Haklisiniz kendim bile inanamiyorum bu yasadiklarima ve gorduklerime recai hocanin engin bilgisine saygim sonsuz artik herkalde eskisi gibi ilgilenmiyo hastalariyla yada bazilariyla ozel ilgileniyo bilemiycem zaten hasibe hemsireyle bir problem yok ama orada sadece o calismiyo inanin kimseyi kotulemek deyil amacim hatta bu dusuncelerimi kendilerine bile iletim hoca beni bir kere bile aramadi en azindan aranmayi hak etmiyomuydum sonucta burasi ozel bir merkez devlet hastanesi deyil inanin anne olmayi rafa kaldirdim neye guvenecegimi kime guvenecegimi bilemiyorum keske bendende tahlil isteseydi en azindan kafam daha rahat olurdu inanin bu surec cok yipratici ancak bunu yasayan bilir Allah herkesin gonlune gore versin Allahima sigindim nereye gidecegimi bilemiyorum ayni seyleri yasamaktan korkuyorum

Keske elimde bir kamera olsaydi goruntuleseydim malesef gercek bu orda tedavi goren arkadaslarla haleda gorusuyoruz her seyi beraber yasadik keske senin gibi sansli olsaydim bu yasadiklarimi hocayla yuz yuze konusmak istiyorum zaten randevu alacagim gercekten bazi hastalarla daha ozel ilgileniyolar yada bizim gurubun sansizligimi yoksa hocanin bu ay cok yogun olmasindan mi kaynaklandi otorite boslugumu olustu anlamadim recai hoca yillarin bilgisine sahip isini bilen birisi suppe yok ama ekip onun kariyerine zarar veriyo diye dusunuyorum yanlis mi dusunuyorum cunku bu ekip isi zaten kendi merkezde cok durmuyo ufuk universitedinde gorev aliyo surekli sehir disina cikiyo o olmadigi zaman en azindan gurkan hoca gibi deneyimli birisi yumurta takibini yapsa sonucta bizlerede yazik deyilmi bunca emek bunca umut insanin aklinda soru isareti kalmaz en azindan olmazsada ellerinden geleni yaptilar kismet deyilmis Allahin takdiri boyle dersin uzulmemek elde degil ne yapmaliyim ne ye karar vermeliyim kafam cok karisik ilk tup bebek denem cok korktum yasadiklarimdan dolayi bir daha denemelimiyim denesemde nerede deniyecegim ayni seyleri yasamaktan korkuyorum inanin bunlari yazarken goz yaslarima hakim olamiyorum icim cok aciyo allah kimseyi evlatsiz birakmasin ancak yasayan bilir

Keske elimde bir kamera olsaydi goruntuleseydim malesef gercek bu orda tedavi goren arkadaslarla haleda gorusuyoruz her seyi beraber yasadik keske senin gibi sansli olsaydim bu yasadiklarimi hocayla yuz yuze konusmak istiyorum zaten randevu alacagim gercekten bazi hastalarla daha ozel ilgileniyolar yada bizim gurubun sansizligimi yoksa hocanin bu ay cok yogun olmasindan mi kaynaklandi otorite boslugumu olustu anlamadim recai hoca yillarin bilgisine sahip isini bilen birisi suppe yok ama ekip onun kariyerine zarar veriyo diye dusunuyorum yanlis mi dusunuyorum cunku bu ekip isi zaten kendi merkezde cok durmuyo ufuk universitedinde gorev aliyo surekli sehir disina cikiyo o olmadigi zaman en azindan gurkan hoca gibi deneyimli birisi yumurta takibini yapsa sonucta bizlerede yazik deyilmi bunca emek bunca umut insanin aklinda soru isareti kalmaz en azindan olmazsada ellerinden geleni yaptilar kismet deyilmis Allahin takdiri boyle dersin uzulmemek elde degil ne yapmaliyim ne ye karar vermeliyim kafam cok karisik ilk tup bebek denem cok korktum yasadiklarimdan dolayi bir daha denemelimiyim denesemde nerede deniyecegim ayni seyleri yasamaktan korkuyorum inanin bunlari yazarken goz yaslarima hakim olamiyorum icim cok aciyo allah kimseyi evlatsiz birakmasin ancak yasayan bilir
başka klinik yok mu bahsettiğin yerde ? tek alternatif bu anlattığın yer değildir diye düşünüyorum. bu şekilde mikrop kaptığın bi yerde asla 2.yi düşünme bence

forma yeni gelmişsin hooop direk recai hoca ile olumsuzluk.... bir kaç mes. var oda recai hoca ile ilgili... haa hepimiz yaşadığımız olumsuzluğu paylaşıyoruz fakat araştırmalarımız oluyor farklı yazışmalar süreç ile ilgili muhakkak ki merak ettiklerimiz vs.

bir kaç mes mesaj içeriği tek konu ardından gürgan klinik bana çok enterasan geldi gerçekten merak etsen hemen hemen tüm kliniklerle ilgili topikler var söylediğin klinik de var bir çok arkadaşımızda tedavi süreçlerini olumlu olumsuz paylaşıyor.... konu açıp yazmasını bilen pek ala bunu da bilir... ben burada art niyet görüyorum bu arada recai hocanın hastası felan da değilim....

Gercekten boylemı dusunuyosun gercekten uzuldum ben gercekten recai hocayi kotulemedim sadece yasadiklarimi yazdim o kadar sadece bana tavsiye edebileciniz merkezler varmi dedim .Devlet ,özel fark etmez ayni seyleri yasamak istemiyorum .Artık psıkolojim kaldırmaz sadece deneyimi olanlardan yardim istedim yasadıklarımı bir ben bilirim birde Allah Esime is yerinden biri gürkan kiliniği arastir dedi bende burda nasil bir yer diye sordum.sadece arasi degil Hrs yi zubeyde hanim dogum evini araştirıyorum umut dunyasi bir umut inan kötü niyet aramayin sadece caresizlik insallah bir gün hepiz anne oluruz sadece bunun için dua ediyorum

Back
X