2 22merve22 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2010 936 1 66 Balıkesir 19 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi 22merve22 #1 kızlar armut reçeli yaptım ama çok tatlı oldu ne yapabilirim bu şekilde yiyemiyoruz önerilerinizi bekliyorum
kızlar armut reçeli yaptım ama çok tatlı oldu ne yapabilirim bu şekilde yiyemiyoruz önerilerinizi bekliyorum
mimoz_a Unutursam Fısılda ! Kayıtlı Üye 18 Nisan 2011 5.184 1.755 448 21 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 22merve22 #2 su ile seyreltip blendardan geçirip meyve suyu niyetine tüketebilrsiniz ayrıca sütlü irmik tatlısınız üzerine kaşıkla koyup tatlınıza renk katabilirsiniz. son olarakta spaggetti kurabiye diye bi tatlı kurabiye yapıyorum ben ve üzerine marmelat/reçel konuluyor. çok güzel ve değişik oluyor tavsiye ederim. tatlı niyetine tüketildiğinde çok tatlı gelmeyeceğini düşünüyorum afiyet olsun tatlım
su ile seyreltip blendardan geçirip meyve suyu niyetine tüketebilrsiniz ayrıca sütlü irmik tatlısınız üzerine kaşıkla koyup tatlınıza renk katabilirsiniz. son olarakta spaggetti kurabiye diye bi tatlı kurabiye yapıyorum ben ve üzerine marmelat/reçel konuluyor. çok güzel ve değişik oluyor tavsiye ederim. tatlı niyetine tüketildiğinde çok tatlı gelmeyeceğini düşünüyorum afiyet olsun tatlım
woaini Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2013 25 0 86 Ankara 14 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 22merve22 #3 kimyasal bir mantık yürütürsek oda sıcaklığında üzerine şeker ekleyip fazla şekerin çökelmesini sağlayabilirsin
kimyasal bir mantık yürütürsek oda sıcaklığında üzerine şeker ekleyip fazla şekerin çökelmesini sağlayabilirsin