Reçel'in Diyet Günlüğü

boortlenli_recel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2011
158
6
46
İzmir
bugün dukan diyetimin ilk günü hergün olmasada ara ara buraya yazmak istedim belki kendi uydurdugum tarifleri veya bulup denediklerim hakkında fikirlerimi paylaşmak isterim
ve uygulayanlardanda varsa hatalarımı düzeltmelerini dilerim :) kg vericez diye alıyor olmayalım.

61 kg yim ve hedefim 54 olmak

kitabın tamamını okumadım kendimi daha çok net başında sizlerin ve diğer sitelerde yazılanları okurken buluyorum :)

bu diyetle ömrümde ilk kez sabah kalkar kalkmaz kendimi omlet yaparken buldum ilkokuldan beri pazar günleri hariç evde kahvaltı bi kenara mutfağa giremem çünkü.

1 yumurta, 1 dilim l. hindi jambon, çok az l. kaşar, biraz l. süt ile bir omlet yaptım yanındada dün gece pişirdiğim d. ekmeğini yerim dedim ama sanırım bu tadlara alışmam çok zor olucak. dün gece piştiklerinde çok sevimli görünüyorlardı ama tadı sevmedim :( probiotik yoğurtla yedim kahvaltımı. şirkete gelincede tatlandırıcıyla bir çay içtim.

şimdi hafiften acıkmaya başladım ve yine dün puf puf pişip mis gibi kokan muffinlerden bitane yiyim dedim. öff fenaa oysa gece hepsini yiyesim vardı çok güzel kokuyorlardı ama tadı okadarda muhteşem olmamış. sanırım içine biraz daha yağsız lor yada peynir koyacağım

öğlen yemeği için limonlu tavuk hazırladım yanında l. yoğurt var yine

akşam için annemi uğraştırmayacak tavuklu yada kıymalı bişeyler yapacak tarifleri astım dolabın kapagına bakalım :)

içimde hafif bir kahve içme isteği var türk kahvesinin içilebilitesi ne acaba bunu hiç araştırmamışım şimdi farkettim.

sabah tartıldım 60 kg çıktı. bunda diyetmi etkili yoksa regli bitişimi bilmem.

günaydın menumde 3 incecik hindi fümeyi aralarına çok az l. kaşar koyup rulo yapıp tavada kızarttım yanında l. peynir ve çayla yedim bitti. birde minik bi parca d. ekmeği.

öğlen için yogurt biraz y.kepeği ve bir ince kıyılmış kornişon turşu, bir kaşıkta l. peynirle bir sos yaptım
dukana uygun kadın budu köfteler kızarttım 14 tane çıktı 250gr kıymadan öglende yerim akşamda yerim artık

bu arada biraz n.kafe ile tatlandırdıgım sütümü içiyorum ara olarak

ben dün köftelerin içine markette bulup aldıgım glazür sogan diye bişey ekeledim biraz çok değil umarım uygundur okadarcık

güne 59 kg ile giriş yaptım ne mutlu bana seviniyo insan yarın geri alma ihtimali olsa bile

sabah kahvaltıda bir yumurta bir dilim hindi füme biraz süt ve tuzsuz lordan omlet yanında çay

öğlen için krep yapmayı denedim ama olmadı tüm keyfim kaçtı :( öyle duruyolar bi kenarda bilmiyorum yermiyim..

akşama balık planım var olmazsa diye tavuk haşladım ki bulunsun

zaten yemek yapma özürlüydüm bide böyle tatsız tipsiz şeyler yapıyorum olmadılarmı moralim bozuluyor..

ögün arasında süt içiyorum yine

58.9 çook acaip bi kayıpla güne başladık bakalım..

sanırım bu tatsız yulaf kepegi beni baymaya başladı bile
dün bi heves pizza denemesi yaptım hamur kısmı hiç iç acıcı değil.. ama üst malzemeleri süper oldu 3-4 ısırık alıp bıraktım
goji b. li kurabiye yaptım ondan bir adet ve yanında çay kahvaltım bukadar

öğlen dün akşamdan kalma tavuk pate var birazda pizzamdan kemirir yanında yoğurt - peynir yerim..

dün akşamı güzel bir balıkla geçirdim yanında cok az yumurtalı pancar sapı kavurmus annem onları yedim birazda marul salatası
üstüne tatlı olarak limonlu kek yedim minik bir parca (dukan usulü) ama içimi bi acaip yaptı limonun aromasınımı çok koydum nedir..

bu sabah geç uyandım kahvaltılık hiç birşey yapamadım tartılamadım bile işe geç kalmamak için
sabahımı yagsız tuzsuz beyaz peynir ve çayla geçirdim acıkır gibi oldukca yogurt çay ve peynire talim bugün.. hiç hoş olmadı sanki bu durum açım ben yaa :(

merhabalarr benim dukanito yalan oldu arkadaşlar..

cumartesi günü öglen ızgara köfte yogurt domates biraz acı biberle geçti dışardaydım
akşam ızgara balık biraz marul ve turp otu salatası (3-4 çatalcık) üstüne lorlu cizkek.. bu akşam tartıldıgımda ki yemek sonrası 57 kgydim..

buraya kadar herşey güzeldi ama o akşam migdemde bi yanma başladı sanırım dedim kek dokundu cünkü aşırı koydum sanırım aromalarını agır gelmişti.. önemsemedim ama ertesi sabah yataktan bulantıyla fırladım bütün günüm kusma aglama halsizlik ve üşümekle geçti evdekiler diyete bagladılar ben bile öyle düşünmeye başlamıstımki aynı şeyler kardesimdede oldu ikimizde acillerde güzelce yatıp serumları yiyince ancak bugün toplayabildik.. gerçi toplanmışta sayılmam her yanım agrıyor migdem belim göüs kafesim acıyor.

bugun işe gelmeden tartıldım 58.5 a fırlamış bile kg. anne yemekleri ve serumların etkisi olsa gerek

bi kaç gün kendime iyi bakıp daha sonra belki tekrar denerim ama şimdilik duraksama döneminde krallığım :)

dün akşam yemekten sonra bi tartılayım dedim. bakalım geri gelmişmi kilolar.. salı gününden bu güne kilom hala 58.5 ki kaç gündür tatlılar ekmekler makarnalar hamurişleri son sürat gidiyor. şaşırdım ama bu kgnin şimdilik 58 de sabitlenmiş olması bana çok iyi moral verdi pazar günü hazırlıkları yapıp pazartesi yeniden başlıyorum :)

merhaba günlük epeydir görüşemedik
yeniden başlıyorum ben nihayet iki haftadır filler gibi yiyip içtikten sonra başlamalıyım dedim

sabah tartıldım 60 kg

menümüzde sabah dukan krebi teflon tavada kızarmış 3 hindi jambon eşliğinde.. ben bu krebi beceremiyorum tadınıda sevemedim yine beni en cok bu zorluycak..
yanında bir bardak diet kola

öğlen bi çay kaşıgı hardalla tadlandırılmış minnak bi kornişon turşuyla harmanlanmış l. yoğurt
ve dukan usulu kadın budu ve budusuz köfteler.
yine kola olabilir o muallak şimdi.

akşama yine köfte 250 grm kıymadan bi dünya köfte çıkıyor napalım :)

Back
X