• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reçete

hunger86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
96
0
286
Diğer
Kızlar 27 nısanda muayne ıçın gıttıgım de dr bana bır reçete verdı zıtrotek,Glucophage,gonal f,cetrotıde ve pregnyl ve adetın 2, günü gelmemı söyledı bu ılaçları hemen almalı mıyım yoksa adetımın 2, günü gıttıkten sonra mı alsam daha ıyı olur yanı ben ılaçları alsam ve daha sonra gıttıgımde farklı ılaç ve doz yazarsa elımde kalır dıye korkuyorum kızlar ne yapayım :sm_confused:

Kızlar 27 nısanda muayne ıçın gıttıgım de dr bana bır reçete verdı zıtrotek,Glucophage,gonal f,cetrotıde ve pregnyl ve adetın 2, günü gelmemı söyledı bu ılaçları hemen almalı mıyım yoksa adetımın 2, günü gıttıkten sonra mı alsam daha ıyı olur yanı ben ılaçları alsam ve daha sonra gıttıgımde farklı ılaç ve doz yazarsa elımde kalır dıye korkuyorum kızlar ne yapayım :sm_confused:

canım sen bunu aç dr a sor derim ben vakit kaybetmeden. En sağlıklısı bence. Zaten hemşireler de cevaplar sorunu. Hayırlısı olsun tedavin .....

canim bende gonal f ve cetrotide kullanmistim.gonal f adetin 3.günü basliyosun.bence ilaçlarin hepsini almalisin.çünkü hepsi tedavin için gerekli olcak ilaçlar.benim elimde 3 adet cetrotide 0,25 lik igne kaldi.bir kutuda 7 adet var.doktoruna danis.uygun fiyattan veririm istersen.bir kutusu 400 küsür olmasi gerekiyor.ilgilenirsen yardimci olurum.tedavinde hayirli olsun.rabbim yüzünü güldürsün insallah.

Back
X