reconstruction icin doktor onerisi olan var mi?

bananarama

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
5
0
6
35
İstanbul
arkadaslar merhaba forumda yeniyim bir sene once alman superplasttan huseyin gunere burun ameliyati oldum burnum su an kemikli (ayni eski kirik kemigim sag taraftan firlamis durumda) ve ucu bariz bir sekilde sola bakiyor. sag nefesdeligim cok zor nefes aliyor. psikolojim bozuldu. tekrar duzelttirecegim fakat huseyin bey e yaptirmam artikona guvenim koca bir sifir. param da azaldi bana istanbul avrupa yakasindan doktor onerir misiniz? ozel saglik sigortam var...:14::14:

doktor vacit pamukçu ünlüllerin de burnunu yapıyor yakından da tanıyorum. paragöz değildir. bi ara konuş istersen

Arkadaşlar yaklaşık 10 ay oldu Vacit pamukçu ameliyat oldum. Ellerinde sihir var gibi. Zerre ağrı çekmedim nezle grip havasında geçti pansuman sürecim Şu sn fındık gibi burnum var . Özgüvenim tavan yaptı. çok mutluyum. Vacit hoca ticari amaç taşımayan mükemmel bir doktor mütevazi ve egosuz her şeyden önce adam gibi adam. Sorularınıza bıkmadan usanmadan sabırla cevap verir. Aklınızda zerre soru işareti bırakmaz. Burnunuzla birlikte ruhunuzuda yeniliyor. Güzellik ile ilgili elinden gelmeyen Yok kadınları güzelleştirmek için dünyaya gelmiş sanki zira şimdide cildime somon DNA yaptırıyorum. 2. Seansım 2 seans daha kaldı. dudaklarımıda yaptırdım beni adeta yeniledi. Ayyy bütün sırlarım döküldü. İyi ki Vacit hocayı tanımışım diyorum. Burun ameliyatı düşünenler hiç vakit vakit kaybetmesin derim. Elif Taşbey

Arkadaşlar bende bu hafta vacit beye ameliyat olmaya düşünüyorum. Ameliyat olanlar fikir verebılırmı lütfen

Back
X