reddedilmek:(

gulseeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
71
1
96
36
Ankara
Aynı sitede oturduğumuz birisinden çok hoşlanıyordum . Ailemle aynı kurumda çalışıyor bu bnm platonik ilşkim 1 seneden fazla devam etti yolda karşılaştığımızda baktığını fln yakalıyordum yine bu sitede oturan bi arkdaşım var oda bununla aynı yerde çalışıyor duygularımı o arkdaşıma açtım oda olabilir nie olmasın kısmet fln dedi bnm beğendiğim kişinin bi arkdaşıyla samimi arkdaşdı ona söyliyim nasıl biriymiş fln dedi söylediğinde birisiyle grşme aşamasında olduğunu öğrendik onuda kendisi bulmamış birileri sana şunu yapalım demişler ilk başta reddetmiş kızı gösterdkden sonra ikna olmuş o arkdaşda arkadışıma şimdi bişi diyemem ona bu kız olmazsa o zaman açarım konuyu demiş tabi bn bu süreçte umudumu kestim onların ikisini olur die düşünüyordum kızıda tanıorum bankada çalışıo üstelik güzelde aradan bir ay geçti geçmedi arkdaşa haber gelmiş kız onu reddetti die ama nie reddetti bilmioruz söyliyimmi demiş oda söyle deyince söylemiş haber geldi arkdaşım yazdığı msj aynen şöyle x bey su an bir ilşki düşünmüyomuş olumsuz yani başkada bir şey dememiş yazmış her şeyin bi sebebi var sebebini bile söylemediler bnde yazdım tipini beğenmedim demioda klişe laf etmiş die kızın dediği aynen şu ii akşamlar cnm yazdı ve kesti attı en azından tipi değilmişsin deseydi bana hayatımda ilk defa böle bişeye karıştım ve sonuç bu ama insanlarda haklı dengi değilim demekki bnde onun gibi üniw mezunuyum işsizim atama bekliyorum üstelik o kız gibi güzelde değilim o kız hem güzel hem işi var resmen özgüven die bir şey kalmadı diyebilirim ve şimdiden sonrası istemedğin diken burnunun ucunda bitermş her an her dk karşılaşacğmdan eminim o arkdaşımda umursamadı bile beni anlatıcak paylaşıcak kimsem yok sizlerle paylaşmak istedim

cnm bnm neden kendine denk görmesin ki belki kız reddettiği için özgüveni kırılmıştır yeni biriyle tanısmak istemiyodur senle bi ilgisi oldugunu düşünmüyorum ben

Back