• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller redist leke kremi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

tgc5800

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
20
17
3
32
kızlar redist leke kremi kullanan var mı yada salyongoz kremiyle çilsil kremini bunlardan birini alacam ama üçünün arasında kaldım hangisi daha etkilidir kullanan varsa yardım edebilir mi

kızlar redist leke kremi kullanan var mı yada salyongoz kremiyle çilsil kremini bunlardan birini alacam ama üçünün arasında kaldım hangisi daha etkilidir kullanan varsa yardım edebilir mi
Canım Ben çok krem kullandım denedim ama bunları denemedim.duydum ama yorum göremediğim için denemedim.alınca haber verin.arada da açtığım sayfaya gelişmeleri yazın.etkileri de paylaşalım.maske tarifleri verdim denemenizi de tavsiye ederim bu arda.ben şu an SİNOZ kullanıyorum.daha önce %50 açmıştı ama ben başka kremler denemek istedim.En çabuk ben de bu etkili oldu.ondan tekrar aldım.1.kutu bitsin gelişmeleri yazacağım.

Canım Ben çok krem kullandım denedim ama bunları denemedim.duydum ama yorum göremediğim için denemedim.alınca haber verin.arada da açtığım sayfaya gelişmeleri yazın.etkileri de paylaşalım.maske tarifleri verdim denemenizi de tavsiye ederim bu arda.ben şu an SİNOZ kullanıyorum.daha önce %50 açmıştı ama ben başka kremler denemek istedim.En çabuk ben de bu etkili oldu.ondan tekrar aldım.1.kutu bitsin gelişmeleri yazacağım.
Sagol canim bende çok kararsız kaldım zatdn su anda doktor isotrexcin verdi onu kullanyom bi ay kullancam iyi gelmezse bende sinoz alayim son carem o kaldi yüzüm hem kizarik hem lekeli bi anda oldu anlamadım gözeneklerde açıldı kafayı yemek üretim:(

Sagol canim bende çok kararsız kaldım zatdn su anda doktor isotrexcin verdi onu kullanyom bi ay kullancam iyi gelmezse bende sinoz alayim son carem o kaldi yüzüm hem kizarik hem lekeli bi anda oldu anlamadım gözeneklerde açıldı kafayı yemek üretim:KK43:
üzülme canım inan moraller sıfır .önce kreminizi bi kullanın dr.vermiş.madem.sonra bakarız.acele etmeyin demek zorundayım.çünkü aceleyle yapılan dönülmez hatalara yol açıyor.

bence hic krem kullanma cnm ben okadar cok pata verdimki lekelerim icin hicbir fayda goremedm sim di lazer yaptiriyorum nisan tasinda cok memmun kaldm dr arda katirci oglu miaplas estetik cok iyi bi yer tafsiye ederim

bence hic krem kullanma cnm ben okadar cok pata verdimki lekelerim icin hicbir fayda goremedm sim di lazer yaptiriyorum nisan tasinda cok memmun kaldm dr arda katirci oglu miaplas estetik cok iyi bi yer tafsiye ederim
sagol canım şimdi ısotrexcın diye bi ilaç verdi doktor onu kullancam bi ay etkisini görürsem devam ederim görmezsem bırakacam artık kremleri falan yeter gına geldi artık yüzümü toparlayayım derken daha fena oluıyor

Geçmiş olsun İNŞALLAH faydalı olur.ancak lazerde ve bunun benzeri işlemlerde cilt incelir ve yeni lekeler eğer tam korunma sağlanmazsa oluşur.evde bile güneş koruma 50 faktör sürün derim.(bu arada hangi kremleri kullandınız yazar mısınız ben de çok kullandım da)

Geçmiş olsun İNŞALLAH faydalı olur.ancak lazerde ve bunun benzeri işlemlerde cilt incelir ve yeni lekeler eğer tam korunma sağlanmazsa oluşur.evde bile güneş koruma 50 faktör sürün derim.(bu arada hangi kremleri kullandınız yazar mısınız ben de çok kullandım da)
Salyangoz kremi eczacidann sorup sorup kullanyodm cildiyelr verdi baya oldu birakali tm hatirlamiym lazerdr bu ikinci senm simdi sadce bepantol kullaniyorm

Back
X