Cevap için bu saatte çok tşk ederim canım .kan verdim ama şöyle verdim boğaz iltihabı vardı ve karnimda çok kirap giriyordu kahverengi aikilti vardı .doktora anlatım sağlık ocağına oda kan yapalım çıkmazsa ilaç dedi adette çok vardı bir hafta vardı çıkmadı ilaç ta içmedim . Ama şimdi korkuyorum sonuç tanÖncesinde test negatifmiş. Kan vermen ve vakit geçirmeden dra gitmen gerek.
Cevap için bu saatte çok tşk ederim canım .kan verdim ama şöyle verdim boğaz iltihabı vardı ve karnimda çok kirap giriyordu kahverengi aikilti vardı .doktora anlatım sağlık ocağına oda kan yapalım çıkmazsa ilaç dedi adette çok vardı bir hafta vardı çıkmadı ilaç ta içmedim . Ama şimdi korkuyorum sonuç tan
Kan verdim bekliyorumÖncesinde test negatifmiş. Kan vermen ve vakit geçirmeden dra gitmen gerek.
33 yaşındayım ve herkez gibi evlat sahibi olmak istiyorum ne zaman gelirse hoş gelir belitiler olunca sormak istedim ne sakıncası var ki . Tabiki yeni evliyim erkenHamiş lafını gördükçe gülesim geliyor.
Bu arada çok yeni evlisiniz yaşınız kaç neden bu kadar çabuk istiyorsunuz ki
Yani ben bu belirtilerin hepsini regl iken de yaşıyorum o yüzden yardımcı olamıyorum ama 1 aylık evlilik ve bu üzüntü çok anlamsız geldi bana. Yaşınız da çok geç değil lütfen evliliğinizin tadını çıkarın, bebeğiniz de size gelir eminimRegil üç gün gecikti öncesi de üç kere test yaptım rengilime 9 6 5 1 gün kala negatif çıktı .pazatesi adet gibi sancilandimmm ve çok kötü ayaklarım migdem bulanmasi pet koydum üzüldüm olacam diye ama olmadım ertesi günü ve sanki dün sancı cekmemis gibi dim .bugün de migdem bir kaç kere bulandı kusmaya yentendim .sizce yarın kan versem mi ? Belirtiler hamiş olabilir mi yardım edin bilgilendirin bir aylık evliyim
Doğrudur işte evlat hayalim di bu yüzden burda konu açtım Allah ne zaman nasip ederse ozaman olsunYani ben bu belirtilerin hepsini regl iken de yaşıyorum o yüzden yardımcı olamıyorum ama 1 aylık evlilik ve bu üzüntü çok anlamsız geldi bana. Yaşınız da çok geç değil lütfen evliliğinizin tadını çıkarın, bebeğiniz de size gelir eminim
Durumum adet beş gün oldu olmadımKaç gündür giremedim kulübe :) durumun ne ?
Kan verdiniz miDurumum adet beş gün oldu olmadım
Çarşamba günü verdim sonuç böyle nagatif ama hala hasta olmadimKan verdiniz mi
Anladım hayırlısı olsun gecikme için bı doktora görünun istersenizÇarşamba günü verdim sonuç böyle nagatif ama hala hasta olmadim
Hafta sonunu geçirip adetsiz geçirir sem salı birdaha kan vercem sağlık ocağınaAnladım hayırlısı olsun gecikme için bı doktora görünun isterseniz
İnşallah çıkar sana umut vermek istemiyorum ama bende gecikmenin 15. Günü pozitif gördüm ama dış gebelik ile sonuçlandıHafta sonunu geçirip adetsiz geçirir sem salı birdaha kan vercem sağlık ocağına
Üzücü bir durum Allah birdaha öyle yasatmasin kucağına alacağın günler gelsinİnşallah çıkar sana umut vermek istemiyorum ama bende gecikmenin 15. Günü pozitif gördüm ama dış gebelik ile sonuçlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?