Regl 2 gün gecikti, doktora ne zaman gitmeli?

Daha önce düzenli miydi? İster istemez stre mi yapıyoruz acaba? Ben rahatım aslında ve regl olacağım diye işe de gitmedim. Bakalım sonuç ne olacak? Allah hayırlısıyla isteyen herkese -bize de- versin. 🧡😊
Evet düzenliydi. İster istemez kafamızda bu düşünce oluyor bence. Ben eskisine göre daha rahattım mesela ama genede gecikti adetim 🫤….Allah hakkımızda hayırlısını versin 🤲🏻🌸

Daha önce düzenli miydi? İster istemez stre mi yapıyoruz acaba? Ben rahatım aslında ve regl olacağım diye işe de gitmedim. Bakalım sonuç ne olacak? Allah hayırlısıyla isteyen herkese -bize de- versin. 🧡😊
Bence işe de gitmediyseniz bugün kan verin emin olun. Kanda belli olur. ❤️

Evet düzenliydi. İster istemez kafamızda bu düşünce oluyor bence. Ben eskisine göre daha rahattım mesela ama genede gecikti adetim 🫤….Allah hakkımızda hayırlısını versin 🤲🏻🌸
Ben geçen ay tamam hamileyim dedim ama yine de olmuştum. Bu ay tam tersi dedim olmadım. Tuttuğunu da düşünmedim açıkçası. Bugün şunu fark ettim ilk idrarımda köpüklenme var. Daha önce yoktu. İki kere o kremamsı gibi bir köpük var. Gebelikte oluyor diye okudum. Daha önce yaşayan varsa beni aydınlatsa güzel olur.

Bence işe de gitmediyseniz bugün kan verin emin olun. Kanda belli olur. ❤️
Daha önce çok sabırsız hareket ettim. Şimdi eğer varsa biraz geç öğreneyim diyorum. Yoksa zaten belli olur diyorum. Değeri belki düşük çıkar o yükselecek diye stres yaparım. Perşembe günü veririm inşallah

Aynı tarihte adet olmayı bekliyordum benim de sancılarım, kasık ağrım var lakin olmadım. 3 gündür kesin oldum diyorum o kadar ağrım oluyor, lavaboya gidiyorum bakıyorum birşey yok. İster istemez bir heyecan ve stres oluyor insanda. Bakalım Allah hayırlısını versin. Konunuzu takibe alıyorum, umarım hayırlısıyla hamilesinizdir.
İnşallah sizin de istediğiniz sonuç olur bu ay hayırlısıyla. 🌸 Eğer regl günü geciktikten sonra yani 3-4 gün sonra ağrı geçiyorsa regl olma ihtimali azalıyor diyebilir miyiz? Bugün ağrım yok çünkü.

İnşallah sizin de istediğiniz sonuç olur bu ay hayırlısıyla. 🌸 Eğer regl günü geciktikten sonra yani 3-4 gün sonra ağrı geçiyorsa regl olma ihtimali azalıyor diyebilir miyiz? Bugün ağrım yok çünkü.
Bende öyle düşünmüştüm. Eğer ağrılarım azalırsa regl olma ihtimalim de azalır diye bir mantık kurmuştum. Tabi doğrusunu bilemiyoruz. Benim bugün ağrım fazlasıyla arttı ve regl oldum. İnşallah hayırlısıyla siz olmazsınız ve güzel haberler alırsınız

Bende öyle düşünmüştüm. Eğer ağrılarım azalırsa regl olma ihtimalim de azalır diye bir mantık kurmuştum. Tabi doğrusunu bilemiyoruz. Benim bugün ağrım fazlasıyla arttı ve regl oldum. İnşallah hayırlısıyla siz olmazsınız ve güzel haberler alırsınız
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur hepimize. Regl olunca da belirsizlik gidiyor diye bakıyorum. Her şey Allah’tan. Vardır vakti diyorum kendime. 🌸🧡

Merhaba hamile misiniz aynı durumları yaşıyorum iki aydır geçen ay 8 gün gecikmeli adet oldum bu ay 1 gün geçti insan ümitlenmeden edemiyor

Back
X