Regl 3 gün kala silik çizgi

amerikagurbetcisi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
104
75
13
Regle 3 gün var, 2 farklı markadan 3 tane erken gebelik testi yaptım bu şekilde silik çizgi çıktı ilk dakikalarda, yarın kan testi vermeye gideceğim ama çok heyecanlıyım. Sizce gebelik var mıdır? 3 test birden yanıltmış olabilir mi? 🥺
FF042412-A8A2-418B-92DC-77A7A54E075E.webp
738657B3-C60D-4DE6-B08A-9C2B2041ED65.webp

Eveeeet sanırım hamilesiniz 🥳 en net sonucu kan tahlili verir tabiki yinede. Ayyy darısı başıma dua et banaaaa 🙏 haber ver mutlakaaa 🥳🥳🥳
Sabah olmasını sabırsızlıkla bekliyorum🥰kan sonucu çıkar çıkmaz haber vereceğim mutlaka💖 Rabbimin izniyle sende tüm isteyenlerde hayırlısıyla güzel bebiş haberleri alırsınız inşallah 🙏🏻

Bu arada kızlar bu ay sadece tahmini yumurtlama günümden 1 gün önce bir kez ilişki oldu onun haricinde olmadı, uzun zamandır yumurtlama dönemini değerlendirip hep üstünde durduk ama sonuç alamamıştık, bu öylesine bir ilişkiydi ve tek seferde olmasının çok şükür çok güzel bir sebebi var o da yapmış olduğum bir duaya bağlıyorum. İsmi azam duası internette rastgele karşıma çıktı ve sabah namazından sonra 111 defa inanarak bu duayı okudum ve çok şükür kabul oldu duam. Siz de inanarak ve isteyerek bu duayı yapın Rabbim karşılığını muhakkak sizin için hayırlı olan bir zamanda verecektir 🙏🏻

Bu şekilde koyulaşma oluyor
Canım bu testleri adetten kaç gün önce yaptın sırasıyla. Çünkü şuan adete 2 gün kaldı benim testim senin en baştaki testin gibi dünde bugünde aynıydı. Anlayamadım

Eklentiler

• IMG_20230202_093225.webp
    IMG_20230202_093225.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 821
  • IMG_20230202_093054.webp
    IMG_20230202_093054.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 718
Canım bu testleri adetten kaç gün önce yaptın sırasıyla. Çünkü şuan adete 2 gün kaldı benim testim senin en baştaki testin gibi dünde bugünde aynıydı. Anlayamadım
Ben adetten 3 gün önce yaptım ama bütün testleri o gün yaptım her 2 saatte bir yaptım neredeyse ve çizgi gittikçe koyulaşmaya başlamıştı canım, sende de çizgi görünüyor ama bilemedim, inşallah bebeğin seninledir🙏🏻 adet gününe az kalmış bekle günün geçerse testi yenile koyulaşma oluyorsa kan testi verirsin🌸

Ben adetten 3 gün önce yaptım ama bütün testleri o gün yaptım her 2 saatte bir yaptım neredeyse ve çizgi gittikçe koyulaşmaya başlamıştı canım, sende de çizgi görünüyor ama bilemedim, inşallah bebeğin seninledir🙏🏻 adet gününe az kalmış bekle günün geçerse testi yenile koyulaşma oluyorsa kan testi verirsin🌸
Aminn canım inşallah artık cumartesi gününü bekliycem

Back
X