Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba,
Benim adetime 6 gün var ben de test yaptım normal bakınca çizgi göremedim ama fotoğrafta var gibi görünüyor. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
Merhaba,
Benim adetime 6 gün var ben de test yaptım normal bakınca çizgi göremedim ama fotoğrafta var gibi görünüyor. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
6 gün var demişsiniz , şüphe de beklemek yorucu diyorsanız sabah sağlık ocağı yakınsa bir kan testi verebilirsiniz.
Bende çizgiyi gördüm gölge şeklinde ama 6 gün olduğu için emin olamadım inşallah güzel haberler verirsiniz :)
Kızlaaar ben bugün regle 4 gün kala test yaptım miratech diye bir markanın erken gebelik testi ikinci çizgi bu şekilde çok sevindim çok umutlandım daha sonra bu marka ile yapanların yorumlarını okudum yanlış sonuç verdiğine dair.. Akşam farklı bir markadan deneyeceğim. Yarını mı beklemeliyim bilmiyorum. Bu miratech markası ile erken gebelik testi yapıp doğru veya yanlış sonuçlar alan varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum. Dualarınızı bekliyorum..