Regl bitimi korunmasız ilişki acil cevap test fotosu ekledim

sttnckmsakkskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
216
61
98
28
20 Şubat da korunmasız ilişki yaşadık eşimle adetimin bittiği günden bir gün sonraydı yumurtlama olmaz diye düşündüm ama internette ki yazılanlar kafamı karıştırdı bugün merakıma yenilip gün içinde test aldım ve yaptim sonuç bu şekilde fotoda çok belli değil ama gölge gibi bir çizgi görünüyor tahminlerinizi ve bu konuda ki tecrübelerinizi merakla bekliyorum

Eklentiler

• EB8FB48C-F543-4CA7-8658-DA8BB60CB744.webp
    EB8FB48C-F543-4CA7-8658-DA8BB60CB744.webp
    71,9 KB · Görüntüleme: 189
  • 7FD5DF85-8F40-4190-A81E-835B02BB2DB8.webp
    7FD5DF85-8F40-4190-A81E-835B02BB2DB8.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 160
Kuruma cizgisine benziyor adet bitimi hamile kalanlar var evet ama biraz daha bekleyip deneyim biraz erken olms sanki

He evet yaniltiyor zaten idrar emdikden sonra butun testlerinde kuruma cizgisi beliriyor o hamilelik deyil yani rengi pembe olmasi lazm kuruma cizgisi sadece kalin cizgi seklinde oluyor onlardan bende suan cok var ama attim onlari yanls hatrlamiyosam prodictor deneyin pahali ama guzel sonuc veriyr

He evet yaniltiyor zaten idrar emdikden sonra butun testlerinde kuruma cizgisi beliriyor o hamilelik deyil yani rengi pembe olmasi lazm kuruma cizgisi sadece kalin cizgi seklinde oluyor onlardan bende suan cok var ama attim onlari yanls hatrlamiyosam prodictor deneyin pahali ama guzel sonuc veriyr
Bu gölge gibi çizdi yaptıktan 10 15 dk sonra falan cikti

Aynı şekilde hamile kaldım. Takvim yöntemi falan yalan. 🥹

Umarım öyledir bugün aynı benim yaşadığım seyleri yaşayan arkadaşım hamile olduğunu öğrendi o da sadece adet bitimi korunmasız ilişki yaşamış
Adet bitimi oncesi yada ayin ortasi sonu farketmezki o ayki yumurtlamana bagli ve rabbimin yazisina bagli bu ama senn testinde gordm kadaryla soyledm bendede oyle oldu hemde dort aydir oyle ama kanda gebelik yok hamileysen oanda cikiyor sonradan olusmuyorki keske oyle olsa ama malesef 😍😍

Adet bitimi oncesi yada ayin ortasi sonu farketmezki o ayki yumurtlamana bagli ve rabbimin yazisina bagli bu ama senn testinde gordm kadaryla soyledm bendede oyle oldu hemde dort aydir oyle ama kanda gebelik yok hamileysen oanda cikiyor sonradan olusmuyorki keske oyle olsa ama malesef 😍😍
Yok öyle olmasını istemiyorum zaten çocuklarım var çok şükür ve küçükler düşüncem yok şu an korkum var ☺️

Back
X