- 20 Ağustos 2025
- 55
- 3
- 1
- Konu Sahibi kelebek nur
-
Adet bitiş tarihinden mi 7 gün sonra yani 22 sinde bittim 29 da mı ovülasyon testi yapmaya başlayacağımOvulasyon testine döngüne göre adet bitince başlamalısın.7.gün falan başlayabilirsin bence.Pikten sonra da devam.T çizgisinin koyuluğu gidince çatladı demektir.O günü değerlendirmek önemli.Yumurta türlerde demek çünkü
O zaman bugün 7. Günüm saat üç gibi test yapmaya başlayabilirim teşekkür ederim pik olduktan sonra tekrar testi yapmaya devam edeyim miAdetin 4.günü kanama olmadıysa erken bitecek demektir. 7 veya 9.günlerde başlayabilirsin
Nasıl yani kusura bakma pek bilgim yok seninle ilk kez konuşuyorum catlama olduğunu nasıl anlayacağımEvet pikten sonra da tekrarlarsın.Çatlama olduysa değerlendirirsin
T çizgisi silikleşmeye başladıysa çatlama oldu demektirNasıl yani kusura bakma pek bilgim yok seninle ilk kez konuşuyorum catlama olduğunu nasıl anlayacağım
Çatlama sonrası 24 saat zamanın var demektir.48 saat de olabilir.Sonra ihtimal düşüyorÇatlama olduktan sonra aynı şekilde devam mı edilecek ilişki
Tamamdır çok teşekkür ederim o zaman yarın belirttiğin gibi Ovülasyon yapmaya başlayacağımÇatlama sonrası 24 saat zamanın var demektir.48 saat de olabilir.Sonra ihtimal düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?