Regl bittikten sonra 3. Gün?

Nurjk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2025
10
2
1
Kendimi alamayıp erkek arkadasımla iliskiye girdim. İlk beş dakika kondom kullanmadık sonra kullandı ve dışarı bosaldı. Sonrakinde hiç takmadı ve bosalana kadar devam etti. Hissi gelir gelmez çıkardı ama. Ve ben bu riski aldım çünkü yumurtlama dönemime sekiz gün falan var. Ama yinede tedirgin oldum. Ya bi ihtimal olursa diye. Çünkü hep kondom kullandım şu zamana kadar. Ella kullanmak mantıklı mı yoksa gereksiz mi sizce? Sizce düşündüğüm gibi yumurta olusumu henüz olmadığından sperm döllenemez mi ? Yoksa bir ihtimal üç günde olusmus ve olgunlasmıs bir yumurta tasıyor muyumdur? Üç saat geçti üstünden eğer ihtimal varsa ella kullanmalı mıyım?

Son düzenleme:
İki kere mi oldu yani eğer öyleyse ikinciden ihtimali olabilir çünkü önceki boşalmadan sperm kalabiliyor mezide

İki kere mi oldu yani eğer öyleyse ikinciden ihtimali olabilir çünkü önceki boşalmadan sperm kalabiliyor mezide
Evet iki kez oldu. Aslında benim asıl güvendiğim hali hazırda üretilmis yumurta olmaması. Yani reglim biteli dördüncü gün olacak ve biter bitmez yumurta olusumu olmuyor diye biliyorum. Dolayısıyla spermin gideceği bir yer yok. Ama yine de ya olursa diye düsünmeden edemedim

Bilmiyorum ama uygulamayla vs takip ediyorsanız doğruluk payı nedir erken veya geç yumurtlamanız da ihtimal değil midir

Zevk suyundan bile hamile kalma ihtimali olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…