regl değil gebelikmis!!!

sude0616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
1.070
136
123
kızlar 22 sinde regl olmam gerekiyordu akşama dogruda hafif kasik agrilarim başladı ve nihayetinde her regl baslangicinda yasadigim kahverengi leke geldi.bu ay farklı birşeyler vardı oysa her ay kafamdan uydurdugum gebelik belirtileri gibi degildi;,aşırı yorgundum hatta tek değişik belirti buydu.neticede işgillenip hastaligim baslasada gebelik testi yaptım kopkoyu bi pozitiflere karşılaştım tüm gün surdu kanama bugün 2.gün halada suruyor ara ara yurt dışında yaşıyorum burada dinlenme harici hiçbir ilaç verilmiyor.Allaha emanet biseyde yapamiyorum .Sakin regl oldum deyip gecistirmeyin kanamaniza cok dikkat edin!!!bu arada ustune gorme ile ilgili çok araştırma yaptım

- 2.gebelikte daha sık görülüyor
-kahverengi veya pembe
-yoğunluğu az
-tam adet günü yada sonrası oluyor
-içinde putur yok
isteyen herkese nasip etsin Rabbim sevgiler :KK36:

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al. Kanama süresince de bol bol dinlen ki bir sıkıntı olmasın.:KK200::anneadayı:

Bende tam 2.ye hamileyim derken regl oldum ama 9 güne uzayan reglm 3 gün sürdü hem çok istiyorum yavruma kardeş gelsin hemde hamileysem emziremeyecegim diye üzülüyorum bebeğim süt alerjisi emmesi gerekio.Rabbim hayırlısı ise versin inşallah daha test yapmadim ama hissediyorum sanki

Yarın ilk işim test olcak senin yazını da okuyunca dedim var ikinci melegimiz hayırlısı inşallah canım Teşekkürler

kızlar 22 sinde regl olmam gerekiyordu akşama dogruda hafif kasik agrilarim başladı ve nihayetinde her regl baslangicinda yasadigim kahverengi leke geldi.bu ay farklı birşeyler vardı oysa her ay kafamdan uydurdugum gebelik belirtileri gibi degildi;,aşırı yorgundum hatta tek değişik belirti buydu.neticede işgillenip hastaligim baslasada gebelik testi yaptım kopkoyu bi pozitiflere karşılaştım tüm gün surdu kanama bugün 2.gün halada suruyor ara ara yurt dışında yaşıyorum burada dinlenme harici hiçbir ilaç verilmiyor.Allaha emanet biseyde yapamiyorum .Sakin regl oldum deyip gecistirmeyin kanamaniza cok dikkat edin!!!bu arada ustune gorme ile ilgili çok araştırma yaptım

-kahverengi veya pembe
-yoğunluğu az
-içinde putur yok
Hayırlı olsun☺

normal bir adet kanamasındaki kırmızılık olmuyor anladıgım kadarıyla

-kahverengi veya pembe
-yoğunluğu az
-içinde putur yok
Canmmmmm hayırlı olsun şuan sana sormak istediğim şeyler var lütfen bana yardımcı olurmusun çok kötüyüm :(

C

-kahverengi veya pembe
-yoğunluğu az
-içinde putur yok
cnm seninki üstüne görmemi.yani kanaman yogunmu kirmizimi regli gibi yoksa deyilmi.bende bugün adet gunumdu.5gün önceden karnimda farklilik hissediyordum kasikta batma bel agrisi karnimda kipirtilar sanki hamile gibiydim.sabah 6da ciddetli bir sanciyla uyandim.hic oyle regli olmamistim.tuvalete gidip kani gorunce morelim çöktü.doktora gittim ultrasona bakti bisey yok.yarin tahlil yapcak adetim ikinci gunu tahlil yapiliyomus.keske benimde senin gibi olsaydi

C

cnm seninki üstüne görmemi.yani kanaman yogunmu kirmizimi regli gibi yoksa deyilmi.bende bugün adet gunumdu.5gün önceden karnimda farklilik hissediyordum kasikta batma bel agrisi karnimda kipirtilar sanki hamile gibiydim.sabah 6da ciddetli bir sanciyla uyandim.hic oyle regli olmamistim.tuvalete gidip kani gorunce morelim çöktü.doktora gittim ultrasona bakti bisey yok.yarin tahlil yapcak adetim ikinci gunu tahlil yapiliyomus.keske benimde senin gibi olsaydi
canım kahverengi bi sızıntı gibi adet olmadan 3 gün önce adet krampları başladı tam adet günü akşama doğru çok az kahverengi akıntı geldi benim adetim böyle başlar ertesi günde gelmeye devam etti dün baya azaldı .tüm tetkiklerini yaptır farketmeden bir dusuk yaşamış olabilirsin ne olur ne olmaz bhcg de baktir zaten doktorun ister muhtemelen

Kanamayı durdurmak için progestan kullanılıyordu galiba..Araştırın..
Bol istirahat edin.. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah...

Back
X