regl değil gebelikmis!!!

herşeyde bir hayır var cnm sakin üzülme .daha çok erkenmis bence hem bebisin hem sen çok yipranirdin

kızlar 22 sinde regl olmam gerekiyordu akşama dogruda hafif kasik agrilarim başladı ve nihayetinde her regl baslangicinda yasadigim kahverengi leke geldi.bu ay farklı birşeyler vardı oysa her ay kafamdan uydurdugum gebelik belirtileri gibi degildi;,aşırı yorgundum hatta tek değişik belirti buydu.neticede işgillenip hastaligim baslasada gebelik testi yaptım kopkoyu bi pozitiflere karşılaştım tüm gün surdu kanama bugün 2.gün halada suruyor ara ara yurt dışında yaşıyorum burada dinlenme harici hiçbir ilaç verilmiyor.Allaha emanet biseyde yapamiyorum .Sakin regl oldum deyip gecistirmeyin kanamaniza cok dikkat edin!!!bu arada ustune gorme ile ilgili çok araştırma yaptım

- 2.gebelikte daha sık görülüyor
-kahverengi veya pembe
-yoğunluğu az
-tam adet günü yada sonrası oluyor
-içinde putur yok
isteyen herkese nasip etsin Rabbim sevgiler :KK36:
Cok tebrık ederım.bende asırı qazlanma var ve hafıf akıntı amma adetıme 4 gun var bakalım bu hamılelık alametlerımı)))

Cok tebrık ederım.bende asırı qazlanma var ve hafıf akıntı amma adetıme 4 gun var bakalım bu hamılelık alametlerımı)))
arkadaşım sakin kendini dinleme hiç ummadigin anda geliyorlar inan Allh gönlüne gore versin inşallah güzel haberlerini alırız:anneadayı::KK200:

Allh bidaha yasatmasin canım benimde acik kahverengi bi akıntıya donustu agrim sizim azaldı baş dönmesi ve gogus ağrısı arttı doktora da gidemiyorum :KK43: öylece yatiyorum korkuyorum inşallah herşey yolundadır

Allh bidaha yasatmasin canım benimde acik kahverengi bi akıntıya donustu agrim sizim azaldı baş dönmesi ve gogus ağrısı arttı doktora da gidemiyorum :KK43: öylece yatiyorum korkuyorum inşallah herşey yolundadır
Bak o kahve rengi akintiya dikkat et bende de oyle oldu artti gitdikce doktora gitmelisin.neden gidemiyorsun git icin rahat olsun

canım nerdeyse bitti kahverengi akıntı sarı renge donustu ben yurt dışında yaşıyorum noel tatili burada heryer kapalı ve Türkiye gibi değil aşırı kanama olmadıkça asla müdahale edilmiyo

canım nerdeyse bitti kahverengi akıntı sarı renge donustu ben yurt dışında yaşıyorum noel tatili burada heryer kapalı ve Türkiye gibi değil aşırı kanama olmadıkça asla müdahale edilmiyo
Sariya donukse kotu bir durum deyildir insallah.ben de yurt disindayim doktorlarin vurdum duymazligi beni deli ediyor.evet simdi her taraf kapali arasan da bulamazsin ancak acil durumda aliyorlar.Allah korusun ikinizi de

Sariya donukse kotu bir durum deyildir insallah.ben de yurt disindayim doktorlarin vurdum duymazligi beni deli ediyor.evet simdi her taraf kapali arasan da bulamazsin ancak acil durumda aliyorlar.Allah korusun ikinizi de
ayyyynennnn canım turkiyedekilere söylüyorum inanmiyolar valla :))) amin canım çok sagol

Back
X