Regl den once silik pembe gebelik testi

Adet gecikmesinden once gebelik pozitif olanlar

• Ankete Katılan
    3

Elissa08

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
172
104
303
İstanbul
Bunu yasayanlar varmi hamilemi nasil oldu belirti yasadilarmi...
Ben kendimden bahsediyim hemen 12 kasim ovulasyon gunumdu en sonda 29 ekimde regl oldum 29 gunde bir regl oluyrm ve dun yani birliktelikten 7 gun sonra ates basmasi oldu yurtdisindayim bir suredir annemi aradim test al dedi ama reglime7 gun var daha ve testte silik bir pembe gordum sizce yasayan varmi hamilemiyim bu arada ucuz market testi

Canim ovulasyon gunlerindemi iliskide bulundun peki eger oleyse hemen tutmus yada erken yumurtladn adete kalmadan belirtide gosterms olabilir

Canim ovulasyon gunlerindemi iliskide bulundun peki eger oleyse hemen tutmus yada erken yumurtladn adete kalmadan belirtide gosterms olabilir
evet canim bizim gun asiri birlikteligimiz oldu bu ay korunmasiz son iki gundur ates basmasi olunca yolculuga cikmadan bi test yapiyim dedim bole cikti baska hic bir belirti yoktu ama vucudumu taniyrm hamilemiyim acaba hissi geldi bian anneminde gaziyla yapmis bulundum test adetime 6 gun var nerdeyse

Zaten yumurtan catladiktan 7 gun sonra betahcg baslar kanda ama tabi herkezde catlama gunu farkli benim dr kesinlikle pazar catlar dedi 12 kasim yani tutuysa o gun tutmustur 8 gun sonrada bole cikti belki onceside olmus olabilir ama en gec 12 sine kadar catlar demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…