• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl dönemi dışı kanama

silmekicin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2025
1
0
1
25
Selamlar regl olmama daha 12 gun olmasina ragmen kanamam var ve cok cok az asla regl belirtileri yasamıyorum ve rengi kırmızı degil kahverengi.. Sizce yerlesme kanaması mı bu?

Selam bende de bu ay aynı sorun var gerçi bende pcos olduğundan dolayı regli tarihimi tam kestiremiyorum ama geçen ay 14 ünde oldum 1 hafta önce 3-4 gün süren günde 1-2 sefer gelen akıntı oldu sadece sonra bir anda kesildi kasıklarımda batma ve hafif ağrılar var

Selamlar regl olmama daha 12 gun olmasina ragmen kanamam var ve cok cok az asla regl belirtileri yasamıyorum ve rengi kırmızı degil kahverengi.. Sizce yerlesme kanaması mı bu?
Merhabalar, suanki durumunuz nedir regl mi oldunuz lekelenme seklinde mi oldu? Gebelik testi yaptınız mı veya doktora gittiniz mi? 10gün önce reglim bitti suan yumurtlama zamanlarım ama regl olmus gibi ağrım ve kanamam var lekelenmeden de öte. Anlayamadım neyin nesi 🤔

Back
X