Regl döneminde gebelik ?

Acaev

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2022
12
2
1
25
Merhaba arkadaşlar geçenlerde bir ilişki yaşadım . Bundan tam 2-3 ay kadar önce ki ilişkiden dolayı ertesi gün hapı almıştım 1 hafta içinde üst üste 2 defa . Ve normalde her ayın 15 de olan regl günüm ayın 8-9 gibi erken olmaya başladı . Bu ay ayın 7-8 gibi regl sancılarım varken ilişki yaşadım . Fakat iliskimden sonraki 4-5 gün içinde kanama olmadan ağrılarım kendine kendine kayboldu aynı şekilde karnımdaki şislikte . Çok fazla stres yaptım , onun dışında reglim 11.gün gecikti 2 defa test yaptık hepsi negatif gözüküyor . Sizce ne olmuş olabilir ?

dr a gıtmen lazım. Umarım son ılıskınde de korunmak yerıne ertesı gun hapı almamıssındır. Neden prezervatıf gibi bısey varken kadınlar kendılerını rıske atıp bı de hormonuyla saglıgıyla oynar ki?

Son ilişkide asla boşalma vs olmadı , sürtünme yolu ile olan bir ilişkiyi fakat anlamadığım nokta , regl döneminde hamile kalmak mümkün olabilir mi ? Bundan dolayı aslında ilaçta kullanmadık

Son ilişkide asla boşalma vs olmadı , sürtünme yolu ile olan bir ilişkiyi fakat anlamadığım nokta , regl döneminde hamile kalmak mümkün olabilir mi ? Bundan dolayı aslında ilaçta kullanmadık
gec ya da erken yumurtladıgında ıcerde de sperm 3 gun yasasa denk gelme olasılıgı tabkı var. Surtunmeden hamıle kalınmaz.:)

Kaç para ulan bi prezervatif??
Değer mi şu yaşadığın strese?

gec ya da erken yumurtladıgında ıcerde de sperm 3 gun yasasa denk gelme olasılıgı tabkı var. Surtunmeden hamıle kalınmaz.:)
Sorun şurada regl olmadım. Yani kanama halen mevcut değil . Karın ağrım vs 4-5 gün sonra bitti kendi kendine stresten kaynaklı olduğunu düşünüyorum . Ayrıca şuan adet söktürücü kullanmaya başladı 2-3 gündür . Kafayı yemek üzereyim

Ertesi gun hapi bi korunma secenegi degildir. Her ay hatta her hafta kullanilan bisey hic degildir. Basmissin hormonu kendine o yuzden adet olamiyosun. O ilaci bi kez icince 3 4 gun bebek emziremiyosun dusun yani iki kez ardarda icmissin

Büyük bir çoğunluğunda prezervatif mevcuttu zaten . Boşalma olmadan vajinaya girmeden gebelik mümkün mü? Şuan adet söktürücü kullanıyorum umarım bittiğinde regl olurum
Sürtünme ile gebelik mümkün değil, bunu sen de biliyorsun.
ben korunmanız için demedim ki zaten. Psikolojin bozulmasın diye dedim. En sonunda olan sana oluyor, hormonların ertesi gün hapindan ,adet sökücüden bozuluyor, strese girip kabus gören sensin, içinde endişeyle yaşayan sensin.. çocuk 'olmaz bir sey' diye osura osura uyuyodur geceleri eminim.
Bu stresi yaşamaya değecekse bari düzgün korunsun, en azından aklında saçma sapan senaryolar olmadan rahatça uyursun.

Ertesi gun hapi bi korunma secenegi degildir. Her ay hatta her hafta kullanilan bisey hic degildir. Basmissin hormonu kendine o yuzden adet olamiyosun. O ilaci bi kez icince 3 4 gun bebek emziremiyosun dusun yani iki kez ardarda icmissin
Ertesi gün hapı içeli 3 ay olacak neredeyse sizce bu durumu tetiklemiş olabilir mi ?

Teşekkürler son bir soru daha sormak istiyorum . İdrar testinde kaç gün sonra kesin sonuç alırız acaba bir bilginiz var mı? İnternette regl tarihimizin 7 gün geçtikten sonra diyor fakat ,ben ilişkiyi yaşarken regl döneminde idim sadece kanama olmadı ve 4-5 gün sonra ağrı geçti . Şuan 11. Gündeyiz hala test negatif

Sonuç yine negatif olacaktır ama git ver hastaneye , parayla değil ya :) için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…