K krahe Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2015 13 1 6 28 30 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi krahe #1 Normalde 1 hafta sonra regl olmam gerekiyordu o yuzden bugun lazer epilasyon yaptırdım. Ama seanstan 1 saat sonra regl oldum. Bunun zararı var mıdır?
Normalde 1 hafta sonra regl olmam gerekiyordu o yuzden bugun lazer epilasyon yaptırdım. Ama seanstan 1 saat sonra regl oldum. Bunun zararı var mıdır?
isabel Kuzey Ege Yönetici Super Moderator Anneler Kulübü 6 Mart 2012 17.791 28.483 798 49 1 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi krahe #2 krahe .!.: Normalde 1 hafta sonra regl olmam gerekiyordu o yuzden bugun lazer epilasyon yaptırdım. Ama seanstan 1 saat sonra regl oldum. Bunun zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hava değişimi yada stres türü birşey etkendir mutlaka.Lazerin regl üzerinde hiçbir etkisi yok
krahe .!.: Normalde 1 hafta sonra regl olmam gerekiyordu o yuzden bugun lazer epilasyon yaptırdım. Ama seanstan 1 saat sonra regl oldum. Bunun zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hava değişimi yada stres türü birşey etkendir mutlaka.Lazerin regl üzerinde hiçbir etkisi yok