Regl döneminde nasıl çalışıyorsunuz ? akıl verin Allah aşkına !!!

bihter__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
239
136
103
Herkese merhaba.. Yine sinir sistemimi lackastiran kadinsal bir problemleyim.. allah askina regl doneminde nasil calisiliyor? agrilarim beni surunduruyor... ustune is degistirdim oturarak calisiyordum simdi hep ayaktayim zaten sorun burda basladi.. 1 ay oldu ama yogun gunlerim zor gecmeye basladi.hatta zulum tum gun. kurumsal sartlara yakin bir firmadayim lavaboya Her dk gidemiyorum tuhaf kaciyor fenaliklar geciriyorum. Mutsuz oluyorum. Calismam gerekiyor elbette ama sokakta milyonlarca calisan kadin bunu nasil basariyor? Arkama gecer diye rezil olma korkusuna mi yanayim neyin var diyen karsi cinslerime karnim agriyor diyemedigimeme bilemedim artik kadin olmak zor zanaat sacmalamis olabilirim ama bu benim icin bir dert

ben de reglden sikayet ederdim taa ki erken rezerv azligi yani erken menapoz tehdidi ile karsilasincaya kadar.
tampon kullanin lekeden korkuyorsaniz ya da daha sik ped degistirin. yogun gunlerinizde papatya cayi vb hem sakinlestiren hem de agri kesici etkisi olan bitli caylarindan icin.

ben de reglden sikayet ederdim taa ki erken rezerv azligi yani erken menapoz tehdidi ile karsilasincaya kadar.
tampon kullanin lekeden korkuyorsaniz ya da daha sik ped degistirin. yogun gunlerinizde papatya cayi vb hem sakinlestiren hem de agri kesici etkisi olan bitli caylarindan icin.
Daha sık ped değiştirme imkanım olsa zaten sorunumu yarilamis olucam agriyla bas edicem oda dikkat cekiyor. Sizede gecmis olsun yasamadan sikayet ediliyor iste.

Ben de cok usuyorum. Bugun hava gunesli mesela ama ben titriyorum surekli. Iligim kemigim buz tutmus durumda.

En nefret ettiğim çalışma günleri regl zamanları. Aksam olsun diye dua ettiğimi bilirim

Herkese merhaba.. Yine sinir sistemimi lackastiran kadinsal bir problemleyim.. allah askina regl doneminde nasil calisiliyor? agrilarim beni surunduruyor... ustune is degistirdim oturarak calisiyordum simdi hep ayaktayim zaten sorun burda basladi.. 1 ay oldu ama yogun gunlerim zor gecmeye basladi.hatta zulum tum gun. kurumsal sartlara yakin bir firmadayim lavaboya Her dk gidemiyorum tuhaf kaciyor fenaliklar geciriyorum. Mutsuz oluyorum. Calismam gerekiyor elbette ama sokakta milyonlarca calisan kadin bunu nasil basariyor? Arkama gecer diye rezil olma korkusuna mi yanayim neyin var diyen karsi cinslerime karnim agriyor diyemedigimeme bilemedim artik kadin olmak zor zanaat sacmalamis olabilirim ama bu benim icin bir dert
pedınız uygunda ve kıyafetınız koyu renk tercıh edersenız gecme problemı olmaz, ayrıca karsı cınsede gayet ozel gunumdeyım de rahatsızım dıyebılırsınız cok dogal bırsey..

Hissetmiyorum, normal günden pek farklı olmuyor. Ama gece pedini gündüz kullanıp koyu renk giyinin ve sabahtan bir ağrı kesici alın derim..

Neyin var diyen erkeklere de kadinlara da derdimi söylüyorum. bu utanılacak birsey degil. bir kac kez kıyafetime çıkmıştı ve erkek arkadaslar uyarmisti. bence bu durumu biz kadinlar gizleyerek daha da zorlaştırıyoruz.
Yani cevremdeki insanlarin sig kaldiklarina inaniyorum. Ama tabi utaniyorda olabilirim gercekten gizlemek cook daha fazla zorluyor.

Regl olmak utanılacak ya da gizlenmesi gereken ayıp bişey değil. Sorana karnım ağrıyor diyebilirsiniz.

Ağrı kesiciler bunun için var. Bir de ısı bantları işe yarıyor, kullanın.
Denemeliyim. Onu denemedim. Sorana diyemiyorum ya sanki wc ye giderken tum gozler ustumde gibi olucak die bende bu konuda biraz sorunluyum heralde.

Isı bantları var kullanmadım ama al kasık bölgene koy istersen canım.
Canım sıcak pek önermiyorlar regl döneminde sen de kullanma. Ben üni.deyken hemşirelik okuyan kızlar da diyordu sakın karın bölgenize sıcak bir şey koymayın diye bir de bir tanıdığımızdan duydum o da su torbası koymuş ve o gölgede kanallar sıcaktan dolayı genişlediği için kadın kan kaybından hastanelik olmuş.
Ayaklarınızı falan sıcak suya koyun ama karın böylesine asla sıcak şeyler koymayın. Allah korusun

Back
X