B Berilada Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2022 29 6 1 36 1 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Berilada #1 Merhaba arkadaslar ben ilk defa soğan suyunu deniyorum regl donemindeykende icilebilirmi sakincasi olurmu bilgilendirirseniz sevinirim simdiden tskler
Merhaba arkadaslar ben ilk defa soğan suyunu deniyorum regl donemindeykende icilebilirmi sakincasi olurmu bilgilendirirseniz sevinirim simdiden tskler
Triande Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Ocak 2022 1.267 1.590 83 49 1 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Berilada #2 Berilada .!.: Merhaba arkadaslar ben ilk defa soğan suyunu deniyorum regl donemindeykende icilebilirmi sakincasi olurmu bilgilendirirseniz sevinirim simdiden tskler Genişletmek için tıkla... Hayır sakın. Çünkü rahim duvarı o dönem zaten inceliyor soğan kürü daha da inceltir kanamayı artırır. Ve tehlikeli bile olur.regl iken asla içmeyin
Berilada .!.: Merhaba arkadaslar ben ilk defa soğan suyunu deniyorum regl donemindeykende icilebilirmi sakincasi olurmu bilgilendirirseniz sevinirim simdiden tskler Genişletmek için tıkla... Hayır sakın. Çünkü rahim duvarı o dönem zaten inceliyor soğan kürü daha da inceltir kanamayı artırır. Ve tehlikeli bile olur.regl iken asla içmeyin
D Derenkaraca Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 970 403 103 1 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Berilada #3 Berilada .!.: Merhaba arkadaslar ben ilk defa soğan suyunu deniyorum regl donemindeykende icilebilirmi sakincasi olurmu bilgilendirirseniz sevinirim simdiden tskler Genişletmek için tıkla... Asla içmemelisin adet bittikten sonra başlanır
Berilada .!.: Merhaba arkadaslar ben ilk defa soğan suyunu deniyorum regl donemindeykende icilebilirmi sakincasi olurmu bilgilendirirseniz sevinirim simdiden tskler Genişletmek için tıkla... Asla içmemelisin adet bittikten sonra başlanır
B Berilada Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2022 29 6 1 36 1 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Berilada #4 Tsk ederim arkadaslar cok sagolun yaa bilmeden içmeye devam edecektim bilgim olmadigi icin