Regl döngüsünde problem mi var

azraagun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2024
75
11
3
25
Merhaba arkadaşlar regl döngülerime baktığımda takvimimde aralarında 33 30 35 şeklinde günler var hepsinde farklı olmuş reglim düzenli sanırdım aslında ben 22 Kasım'da regl olmuşum sonra 25 Aralık'ta regl olmuşum 3 farklı uygulamada regl gününe kalan süre farklı birinde 11 gün sonra birinde 7 gün sonra birinde 6 gün sonra regl olacağım yazıyor yani nasıl doğrusu çıkar ben anlamadım

Merhaba doktorlar genelde "adet gününüzün yaklaşık olarak hangi günlere denk geldiğini biliyorsanız düzenlidir." Diyorlar. Yine de bu durum Pcos da olabiliyor. Jinekologa görünün isterseniz.

Düzenli adet 28 gunde bir olan ama malesef sende bendensin sanirim regli duzensizligi var 21 ile 40 gun arasi normal dedi doktor

Düzenli adet 28 gunde bir olan ama malesef sende bendensin sanirim regli duzensizligi var 21 ile 40 gun arasi normal dedi doktor
Evet normalmiş genelde takvimimde hangi gün diyorsa o gün adet olurim ama diğerlerinde farklı günler olunca şaşırdım karın ağrım da var dün akşamdan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…