Regl düzensizliği

Milkyshinee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
144
-23
16
22
Kızlarrr lütfen yardım edin bi akıl verin ağustosun 29 unda reglim bitti eylülün 11 inde tekrar geldi yani 12 gün arayla regl oldum ve hepsi normal adet miktarim ve günüm kadardı
İlk defa başıma geliyo şu anda 5 ekimde regl olmam lazımda hala olamadım kasik ağrılarım mevcut acaba 2 hafta arayla regl olduğum için mi gecikiyo

Benimde geçen ay aynı şey oldu 1inde oluyordum 17 de tekrar oldu ve sonra 1 nde oldum. Umarım 1 olarak devam eder normalde öyleydi bakalım 17 sini bekliyorum olmaz umarım. Benimde ilk defa başıma geldi

Hayir olmadim. Hamilelik testi bile yaptim negatif cikti. Goguslerim agridan patlicak resmen. gelsede rahatlasam sistim iyice. Noldu bize boyle yaaa. mevsimden mi acaba?
Bende daha olmadım 5 gün geciktim akıntım sarımsı kasık ağrım var ama regl ol acaba bi önceki 1 hafta erken geldiği için ki gecikiyo

Hayir olmadim. Hamilelik testi bile yaptim negatif cikti. Goguslerim agridan patlicak resmen. gelsede rahatlasam sistim iyice. Noldu bize boyle yaaa. mevsimden mi acaba?
Ben de test yaptım negatif yani 5 gün gecikmeden çıkar diye düşünüyorum kekik çayı papatya çayı içiyorum sürekli bide sabah akşam maydanoz çayı aç karna

Bende daha olmadım 5 gün geciktim akıntım sarımsı kasık ağrım var ama regl ol acaba bi önceki 1 hafta erken geldiği için ki gecikiyo
aynen akinti benimde var. Bir kac gun gelmezse tekrar yapmayi dusunuyorum testi. Gercekten gogus agrim anormal. asiri agriyor. Hani gelicekse adetim rahatlicam. Regl nasil bir nimetse gelmesini dua ediyoruz 😅 gelincede sikayet. Bence mevsimden boyle

akinti bende normalde hep olur adeten bir kac once gelir. Bekliyorum bekliyorum gelmiyor. kac gun gecti nerdeyse 10 gun olucak. vucut dengeyi sasirdi sanirim

akinti bende normalde hep olur adeten bir kac once gelir. Bekliyorum bekliyorum gelmiyor. kac gun gecti nerdeyse 10 gun olucak. vucut dengeyi sasirdi sanirim
Vallaha kız benimde anı çaylar falan içiyorum daha benim bugün göğsüm ağrımaya basladi

Vallaha kız benimde anı çaylar falan içiyorum daha benim bugün göğsüm ağrımaya basladi

Ay hamile de değilim test yaptım diye böyle anlamıyorum yüzüm de sis gibi geliyo

bende tekrar suphelenmeye basladim. yarina test almayi dusunuyorum tekrardan. bence sende yap nolur nolmaz, belki erken test yaptik cikmadi 😂 Birseyler anormal gidiyor vucuta hayirlisi 😅

bende tekrar suphelenmeye basladim. yarina test almayi dusunuyorum tekrardan. bence sende yap nolur nolmaz, belki erken test yaptik cikmadi 😂 Birseyler anormal gidiyor vucuta hayirlisi 😅
Off deme öyle ya vallahi göğsüm ağrımaya başladı kasıklarımda aynı akıntı devam vajinal enfeksiyon olsa idrarda yanma falan olurdu dimi

Evet 2 gündür ağrıyo senin kaç gün geciktikten sonra geldi daha yeni ağrımaya başladı ama benim senin Bayadır agriyodu

11 gun geciktim ya . 2 haftadir gogus agrisi cekiyorum hala aciyor asiri derece dokunamiyorum. Adetim geldimi bilmiyorum ya kahverengi akinti geldi sadece sabah karsi sonra kesildi. off off 😅 nolucak simdi bilmiyorum. Hormonlarim alt ust oldu.

akintinda pis koku varsa enfeksion olabilir, yada cok idrara cikiyorsanda. En son nzmn gitmistin jinekologa bu arada?

hakkimizda hayirlisi 😅😀😀😀

11 gun geciktim ya . 2 haftadir gogus agrisi cekiyorum hala aciyor asiri derece dokunamiyorum. Adetim geldimi bilmiyorum ya kahverengi akinti geldi sadece sabah karsi sonra kesildi. off off 😅 nolucak simdi bilmiyorum. Hormonlarim alt ust oldu.

akintinda pis koku varsa enfeksion olabilir, yada cok idrara cikiyorsanda. En son nzmn gitmistin jinekologa bu arada?

hakkimizda hayirlisi 😅😀😀
Ay sen gebe olabilirsin lekelenme yaşamışsın koş bi test ql belki geç döllenme vardır

Back
X