Regl geçenler

mnekse

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2022
53
9
1
26
Merhaba kizlar benim regl bugün ile birlikte iki gün geçiyor 27 regl günümdü çok akıntım var ve migde bulantısı sizde durumlar ne

Merhaba kizlar benim regl bugün ile birlikte iki gün geçiyor 27 regl günümdü çok akıntım var ve migde bulantısı sizde durumlar ne
Test yaptın mı canım benim geçmedi tabiki regle 3 gün kala testim ne negatif inşallah hamilesindir

İnşallah cnm daha yapmadım aslında fırsat bulamadım ev taşıyoruz sürekli adetim düzenlidir ama gec ay 7 gün geçti sonra oldum doktor vücut kendini gebeliğe hazırlıyor demişti bugüne iki gün geçti

Anladım canım. 7 güne kadar normal diyorlar geç yumurtlama olduğu zaman adette gecikiyor. Bende 2 ay önce 7 gün geciktim sonra ara verdim çalışmalara geçen ay tekrar başladım bu ay da olmadı inşallah hayırlı zamanda hayırlı haberler alırız bu arada kolaylıklar dilerim taşınma için

Sağol cnm ama benim bu üç gündür fena bir şekilde migde bulantım var ve bilgin su görüyorum

Sağol cnm ama benim bu üç gündür fena bir şekilde migde bulantım var ve bilgin su görüyorum
Anlıyorum canım ama negatif olursa üzülme diye diyorum bunu belirti için henüz erken belirtiler 6. Haftadan sonra oluyor diyorlar gebeler psikolojik olabiliyor bende aylarca farklı şeyler yaşadım gebelik düşündüğümüz için etkileniyoruz galiba. Sen testini vakit bulunca yap güzel haberler al inşallah

Cnm ben bugün test yaptım hamileymişim haber vereyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…