Bugün 23 günüm olmadım ve baya baya reglin sancisini falan yasadim olmayinca girdim denize ama halen olamdim sizin yogun gelmişse demmeki denizle ilgisi yok cnmBendi aynı durumdaydım gittim ama reglm gecikmedi.. ertesi gün yoğun şekilde geldi canım
O zaman test yapmadıysan yap canım .. Belki o belirtiler yerleşme ağrısı ve kanamasıydı.. Hadi inşaALLAH bebiştirBugün 23 günüm olmadım ve baya baya reglin sancisini falan yasadim olmayinca girdim denize ama halen olamdim sizin yogun gelmişse demmeki denizle ilgisi yok cnm
Test için bekleyim çunki her seferinde ayni negatifle hayallerim dahada kayboluyor en azindan reglm birazdaha geçsin bebek olarak cok istiyorum ama umudumda pek kalmadi cnmO zaman test yapmadıysan yap canım .. Belki o belirtiler yerleşme ağrısı ve kanamasıydı.. Hadi inşaALLAH bebiştir
Hep hayal kırıkligı yasadıgım icin erkenden test yapmayim diyorumYerleşme lekesi olablr
Adet olmazsan bu gün test yap cnm
Anladım canım.. anlattıgın kadarıyla hamilelik olma ihtimali var. Hem en güzel haberler ümidini kesince gelirmiş derlarTest için bekleyim çunki her seferinde ayni negatifle hayallerim dahada kayboluyor en azindan reglm birazdaha geçsin bebek olarak cok istiyorum ama umudumda pek kalmadi cnm
Inşallah canim inşallahAnladım canım.. anlattıgın kadarıyla hamilelik olma ihtimali var. Hem en güzel haberler ümidini kesince gelirmiş derlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?