• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl gecikmesi, ertesi gun hapi, alt karinda agri

nasilyanii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba, şimdi tarih tarih anlatacagim.

•8-14 mayis regl
•15 mayis prezervatifsiz cinsel iliski, ice bosalma yok sabahinda ertesi gun hapi
•17 mayis prezervatifsiz cinsel iliski, ice bosalma yok ertesi gun hap
•24 mayis kirmizi hafif bi kanamam oldu ve hemen kesildi o hafta baska bir sey gelmedi
•31 mayis 1.5 gun suren koyu kahverengi kanamam oldu ve kesildi.
•13 haziran 2 adet hamilelik testi ikisi de negatif
•su an tarih 28 haziran ve hala daha regl olmadim, alt karnimda surekli bi agri yanma hissi oluyor yaklasik 7-8 gundur neden olabilir?
acaba stresten mi diye dusundum ama bilemiyorum. hamile olma ihtimalim var mi hala? reglimin bu kadar cok gecikmesini ust uste 2 hap almama bagliyorum (yanlis oldugunun farkindayim bilincsizceydi bi daha olmaz) ama yine de endiselendim teste de ragmen. ne dusunuyorsunuz

Son düzenleme:
Kadın doğuma alacaksın randevuyu nasıl hangi bölüme alacaksın ortopediye alacak halin yok herhalde.
Canınızın hiç mi kıymeti yok ya 2 kere ertesi gün hapı alıyorsunuz. Adam gibi korunsanız keşke doğru düzgün mahvediyorsunuz hormonlarınızı.
Gece stresden uyuyamamışsın kendine yapmışsın elin oğlu da fosur fosur uyuyo. Madem bi halt yiyosunuz soyle karsidakine korunsun

6 ay içerisinde tekrar kullanılmaması gereken bir ilacı 2 gün içerisinde üst üste kullandığınız için yaşıyorsunuz bu semptomları. 1 kere kullanılması bile ciddi gecikme ve düzensizlik yaratabilirken iki kere kullanmanız sizin için çok çok çok zararlı.

Lütfen canınızın kıymetini bilin ve ikinizden biri mutlaka korunsun.

Streslenmeyin ama bi kadın doğumcuyla görüşmenizde fayda var kendinize verdiğiniz zararı düzeltebilmeniz açısından.

Bu kadar her şeye erişimin olduğu bir dönemde nolur bunu kendinize yapmayın

Merhaba, şimdi tarih tarih anlatacagim.

•8-14 mayis regl
•15 mayis prezervatifsiz cinsel iliski, ice bosalma yok sabahinda ertesi gun hapi
•17 mayis prezervatifsiz cinsel iliski, ice bosalma yok ertesi gun hap
•24 mayis kirmizi hafif bi kanamam oldu ve hemen kesildi o hafta baska bir sey gelmedi
•31 mayis 1.5 gun suren koyu kahverengi kanamam oldu ve kesildi.
•13 haziran 2 adet hamilelik testi ikisi de negatif
•su an tarih 28 haziran ve hala daha regl olmadim, alt karnimda surekli bi agri yanma hissi oluyor yaklasik 7-8 gundur neden olabilir?
acaba stresten mi diye dusundum ama bilemiyorum. hamile olma ihtimalim var mi hala? reglimin bu kadar cok gecikmesini ust uste 2 hap almama bagliyorum (yanlis oldugunun farkindayim bilincsizceydi bi daha olmaz) ama yine de endiselendim teste de ragmen. ne dusunuyorsunuz
Sizi korkutmak istemem ama bir yıl içerisinde sadece bir kere zor durumda kaldığım için kullandım o hapı ve hayatımın hatasını yaptım biraz leke geldi ve bir daha 4 ay boyunca adet olmadım , devlet hastanesi kadın doğuma gittim söktürücü verdi fakat ertesi gün ilacı hormonlarımı alt üst ettiği için yalancı regl oldum ve yine olmadım. En sonunda 4 ay sonunda özel bir hastanede göründüm hormon testi verdim süt hormonumu tavan yapmıştı o ilaç . Baskılayıp düzenlemesi için tedavi gördüm ve doktordan uyarı aldım , canının hormonlarımın kıymeti varsa bu ilacı bir daha alma dedi . Tedavi sonrası 15 gün içinde tekrar regl oldum ve sonrasında 1 ay boyunca civanperçemi kullandım her akşam düzenli olarak ki hormonlarım düzelsin diye çok şükür sonuç aldım ve adetlerim düzene tekrar bindi bir daha da asla içmedim Buda böyle bir deneyimim

Back
X