Eleni1 Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2024 92 79 8 34 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Eleni1 #1 Kızlar Merhaba, Adetlerim hep düzenlidir. Bu ay reglim 5 gün gecikti. Bebek istiyoruz. kaset test yaptım negatif. Nedeni ne olabilir ?? Sonradan sonucun değişme ihtimali var mıdır? Teşekkürler.
Kızlar Merhaba, Adetlerim hep düzenlidir. Bu ay reglim 5 gün gecikti. Bebek istiyoruz. kaset test yaptım negatif. Nedeni ne olabilir ?? Sonradan sonucun değişme ihtimali var mıdır? Teşekkürler.
Eleni1 Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2024 92 79 8 34 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Eleni1 #2 Bı allahin kulu cevap verse şaşarım zaten.Anca kendi kankalarinizin sorularına cevap verin
K karakiz2103 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2024 5 2 1 21 17 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Eleni1 #3 Eleni1 .!.: Bı allahin kulu cevap verse şaşarım zaten.Anca kendi kankalarinizin sorularına cevap verin Genişletmek için tıkla... Merhaba sonuc ne çıktı hamile misiniz acaba
Eleni1 .!.: Bı allahin kulu cevap verse şaşarım zaten.Anca kendi kankalarinizin sorularına cevap verin Genişletmek için tıkla... Merhaba sonuc ne çıktı hamile misiniz acaba
S serminnyc Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2023 79 13 8 17 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Eleni1 #4 karakiz2103 .!.: Merhaba sonuc ne çıktı hamile misiniz Genişletmek için tıkla... Eleni1 .!.: Bı allahin kulu cevap verse şaşarım zaten.Anca kendi kankalarinizin sorularına cevap verin Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu acaba benimde aynı durumum?
karakiz2103 .!.: Merhaba sonuc ne çıktı hamile misiniz Genişletmek için tıkla... Eleni1 .!.: Bı allahin kulu cevap verse şaşarım zaten.Anca kendi kankalarinizin sorularına cevap verin Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu acaba benimde aynı durumum?
Eleni1 Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2024 92 79 8 34 17 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Eleni1 #5 ebrarss .!.: Sonuç ne oldu acaba benimde aynı durumum? Genişletmek için tıkla... Regl oldum Hayatımda ilk defa gecikme yaşadım o yüzden panik oldum sanırım
ebrarss .!.: Sonuç ne oldu acaba benimde aynı durumum? Genişletmek için tıkla... Regl oldum Hayatımda ilk defa gecikme yaşadım o yüzden panik oldum sanırım