Regl gecikmesi ve idrar testi

gzde0624

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
50
5
1
28
Merhaba kızlar. 1 yılı geçti Bebek istiyoruz geçen ay aşılama oldu fakat yumurtalar çatlamadı kiste dönüştü bu ayın başında yumurtlama tarihlerimde denizdeydik ve ben sıcak kuma günlerce saatlerce oturdum ve yumurta akı şeklinde akıntım geldi eşimle bir kere ilişkiye girdik. Adetimden bir gün önce erken hamilelik testi yaptım negatif çıktı normalde günüm asla geçmez geceden gelir 2 gündür gecikme yaşıyorum ama tekrar test yapmaya ve kan vermeye korkuyorum negatif gorucem diye bu şekilde idrar testi negatif olup pozitife dönme ihtimali var mı tekrar testi ne zaman yapmalimiyim sizce .

Kuma oturmayı hiç duymadım valla, neler duyucaz daha 😂

Ayrıca regli tarihinizin 1 hafta-10 gün gecikmesini bekleyin, garantileyip öyle test yapın.

Kuma oturmayı hiç duymadım valla, neler duyucaz daha 😂

Ayrıca regli tarihinizin 1 hafta-10 gün gecikmesini bekleyin, garantileyip öyle test yapın.
Vallaha inanın her duyduğumu bitkisel şeyler hariç deniyorum artık eskiden bizim köyde sıcağa oturtuyolarmis kızları yumurtalar rahim ısınsın diye bende sıcak kum varken denemek istedim ve aylardır görmediğim o yumurta akı şeklinde ki akıntıyı gördüm 😂 bende kan pıhtılaşması var hamileliğim de iğne olmak zorundayım geç de kalmaya da korkuyorum açıkçası ama negatif görmeyi de artık kolay kaldıramıyorum ne yazık ki kafam çok karışık

Back
X