Regl gecikmesi ve negatif test

BereliPenguen

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
802
2.920
113
Istanbul
Merhaba kızlar, batin 3. Günündeyim ancak hala regl olmadim. Battan sonraki gun erken gebelik testi yaptim ancak negatif cikti, bat 2. Gün yani dun kan testi verdim o da negatif cikti :( su an hic regl olacakmisim gibi hissetmiyorum, goguslerim cok sis merdiven inip cikarken bile acıyor :( ve midem cok bulanıyor. Bu haftasonu kadin doğuma gitmeyi dusunuyorum sizce erken mi olur, gebelik varsa belirti gorulebilir mi kadin doğumda:( napicami sasirdimm hanımlar bir akil verinn :(

Birincisi geç döllenme diye bişey varmış o olabilir. İkincisi Canım ben hamile kalmaya çalışırken oluyordum böyle. Normal giden adetim zamanla bi gün iki gün gecikmeye başladı. Her seferinde bu sefer oldu diyip kan testi,idrar hepsini yapıyordum. En son 3 gün geciktim, bu sefer kesin hamileyim dedim. Ama sonra tabii benimle ilgili bişey değilmiş eşim için tedavi görüp tüp bebekle hamile kaldım. Çok düşünmekten oluyor. Akışına bırak diycem ama çok zor biliyorum. Allah gönlüne göre versin inşallah. Kucağını boş bırakmasın. Gebe olursan burdan haber et❤️

Canım kan testinde çıkmamıs. gebe degılsın malesef mevsım degısıklıgı stres vs adetı gecıktırmıs olabılır. evet kadın doguma gıt belkı kıst vs olabılır

Merhaba kızlar, batin 3. Günündeyim ancak hala regl olmadim. Battan sonraki gun erken gebelik testi yaptim ancak negatif cikti, bat 2. Gün yani dun kan testi verdim o da negatif cikti :KK43: su an hic regl olacakmisim gibi hissetmiyorum, goguslerim cok sis merdiven inip cikarken bile acıyor :KK43: ve midem cok bulanıyor. Bu haftasonu kadin doğuma gitmeyi dusunuyorum sizce erken mi olur, gebelik varsa belirti gorulebilir mi kadin doğumda:KK43: napicami sasirdimm hanımlar bir akil verinn :KK43:
ovulasyon kullanıyormusun.
geçen ay bende de öyle oldu.ama geç yumurta oldu o yüzden günler atabiliyor. her ay aynı gün olmak biraz şansa denk gelir.regl bitmesi gereken günde regl olmuştum

Hepinize cok tesekkur ederim cevaplariniz icin. Ben de oyle dusunuyorum ama hic sasmayan regl gecikince bir tuhaf oldum :( ovulasyon dediginiz nedir tam olarak ovulasyon testi mi?

Birincisi geç döllenme diye bişey varmış o olabilir. İkincisi Canım ben hamile kalmaya çalışırken oluyordum böyle. Normal giden adetim zamanla bi gün iki gün gecikmeye başladı. Her seferinde bu sefer oldu diyip kan testi,idrar hepsini yapıyordum. En son 3 gün geciktim, bu sefer kesin hamileyim dedim. Ama sonra tabii benimle ilgili bişey değilmiş eşim için tedavi görüp tüp bebekle hamile kaldım. Çok düşünmekten oluyor. Akışına bırak diycem ama çok zor biliyorum. Allah gönlüne göre versin inşallah. Kucağını boş bırakmasın. Gebe olursan burdan haber et❤
Canim degilmisim maalesef cok umutlanmıştım.. sanki konu acmami beklermis gibi dün oldum regl :(

Back
X