regl gecikmesi

ofsistimcidden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2022
2.120
5.029
78
kızlar bir süredir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz henüz olmadı bu ay ramazan zaten hiç üstüne düşünmedim zaten doktora gidicem dedim doğru düzgün günümü bile takip etmedim görüşmem vardı vajinal muayenede oldum ama regl gecikmesi sayılmayacağı için söylemedim bile geciktiğini eli kulağında dedim bugün konuştuk mayısta tedaviye başlayacağız diye kararlaştırdık. fakat baktım ki 30. gün olmuş göğüs hassasiyetimde devam ediyor ihtimal vermiyorum bebeğe. muayenede dr endometrium biraz kalın ama regl dönemin geldiği içindir dedi. sizin ramazanda düzeniniz değişiyor mu? gecikme de neredeyse hiç yaşamadım ama bir şey olsa iki ayrı dr muayene etti anlarlardı diye düşünüyorum.

merhaba canım test yaptın mı?
Yaptım canım negatif kanda negatif rahim 6mm idi üç gün önce ultrasonda bugün gittiğim doktor muayene asla etmedi ben ısrarla sordum bu kadar gecikme asla yaşamam düzenlidir bakın bi dememe rağmen bakmadı adet sökücü verdi ama kullanmayı düşünmüyorum

benim 16 mm çıktı bugün rahim. tam ne gün oldum regl emin de değilim ama ramazanı bütün tuttum herhalde 30. gün bugün normalde 27 gün sürer. göğüs hassasiyetim baya azaldı eli kulağındadır diyorum ama bilmiyorum. vajinal muayenede anlaşılması için kaç haftalık olması gerekir.

Ben vajinal muayene de yaptırmadım ultrason ile baktırdım geç döllenme olma ihtimaline karşılık 16mm rahim kalınlığı değildir ama benim rahim kalınlığı 6mm idi zaten hamilelik süresinde 7-14 mm arasında oluyor diye biliyorum 9 ayda ilerleyerek

endometrium 16 mm biraz kalın dedi inceleyen prof. hikayemizi alan hekim regl dönemi gelmiş hocam dedi endometrium da rahim duvarı kalınlığı olmuyor mu?

endometrium 16 mm biraz kalın dedi inceleyen prof. hikayemizi alan hekim regl dönemi gelmiş hocam dedi endometrium da rahim duvarı kalınlığı olmuyor mu?
Bebeğin eşinin tutunduğu yer diye biliyorum ben adet olunca o yüzey alanın endometriumun bir kısmı dökülerek adet oluyoruz gene de yanlış yönlendirmeyim. Bende hiç adet ağrısı belirtisi asla yok ya sende nasıl ? Sadece bir kaç kere bir batma oldu kasıkta o da anlıktı onun dışında hiç bir sorunum yok göğüslerde büyüme çok fazla oldu bir de ağrısı çok çok az dokununca oluyor o da elektriklenme gibi. Senin var mi adet ağrın ya da başka vücutta değişiklik

kramp şeklinde ağrı var göğüs hassasiyetimde azaldı ama devam ediyo sertlik var biraz göğüslerimde o da bugün dikkatimi çekti yani günümün geçtiğini fark edince inan ne ovulasyon takip ettim ne belirti sıfır bir kaç aydır salmıştım bu ay iyice bıraktım yumurtlamamın gününü hatta hangi tarafta olduğunu bile anlarım o günü değerlendirirdim muhakkak bu ay o günü anladığımda bile umursamadım ramazanda oruç zaten zorluyor beni iftardan sonra hiçbir şeye halim kalmadığı için doğru düzgün bir şeyde olmadı o yüzden pek umudum yok

Tamda böyle zamanlarda oluyor olumlu sonuçlar işte her detaya takılınca olmuyor

Tamda böyle zamanlarda oluyor olumlu sonuçlar işte her detaya takılınca olmuyor
ben çok uzun zamandır takılmıyorum ya akışına bıraktım gitti şuanda bile en ufak heyecan yok inanmıyorum olduğuna artık kendimi en azından hayat standartlarımdan ödün vermeden tedavi olabiliyorsun şanslısın vs diye motive ediyorum

Aynen öyle zamanı gelince Allahım senin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…